Genel kurul tarihi ile ilgili kap düþtü, Kar Payý Ödemesi kýsmýný en sona Evet yazýp subliminal yapmýþlar, sürpriz yapýp verirmiþ bir de
))))
Aksa Enerji Üretim A.Þ. 2019 Yýlý Olaðan Genel Kurulu Hk
Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim - AKSA ENERJÝ ÜRETÝM A.Þ.
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? : Hayýr
Genel Kurul Tipi : Olaðan Genel Kurul
Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi : 2019-01-01
Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi : 2019-12-31
Karar Tarihi : 2020-06-22
Kayýt Tarihi : 2020-07-15
Konunun Gündemde Yer Aldýðý Genel Kurul Tarihi : 2020-07-16
Ülke : Türkiye
Þehir : ÝSTANBUL
Ýlçe : BEYKOZ
Þehir : ÝSTANBUL
Alýnan Kararlar Arasýnda Þirket Merkezine Ýliþkin Ana Sözleþme Tadili Hususu Var mý? : Hayýr
Alýnan Kararlar Arasýnda Ticari Ünvana Ýliþkin Ana Sözleþme Tadili Hususu Var mý? : Hayýr
Alýnan Kararlar Arasýnda Faaliyet Konusuna Ýliþkin Ana Sözleþme Tadili Hususu Var mý? : Hayýr
Türkçe Gündem Maddeleri
1 - Toplantýnýn açýlýþý, Genel Kurul Baþkanlýk Divaný’nýn seçimi
2 - Genel Kurul Baþkanlýk Divaný'na toplantý tutanaklarýnýn imzalanmasý hususunda yetki verilmesi
3 - 1 Ocak 2019 – 31 Aralýk 2019 hesap dönemine ait Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Baðýmsýz Denetim Kuruluþu Raporunun özetinin okunmasý, görüþülmesi ve karara baðlanmasý
4 - 1 Ocak 2019 – 31 Aralýk 2019 hesap dönemine ait konsolide finansal tablolarýn hesaplarýnýn okunmasý, görüþülmesi ve karara baðlanmasý
5 - Yönetim Kurulu üyelerinin 2019 yýlý hesap dönemi faaliyet, iþlem ve hesaplarý ile ilgili olmak üzere ayrý ayrý ibrasýnýn görüþülmesi ve karara baðlanmasý
6 - Türk Ticaret Kanunu ve sermaye piyasasý mevzuatý çerçevesinde 2020 yýlý hesap dönemi baðýmsýz denetimi için yönetim kurulu tarafýndan yapýlan baðýmsýz denetim kuruluþunun seçimi teklifinin görüþülmesi ve karara baðlanmasý
7 - 2019 yýlý hesap dönemi karýnýn kullaným þekli, daðýtým miktarý, þekli ve tarihi hakkýndaki Yönetim Kurulu önerisinin görüþülmesi ve karara baðlanmasý
8 - Yönetim Kurulu üyelerinin ücretleri ile huzur hakký, ikramiye ve prim gibi haklarýnýn belirlenmesi
9 - Yönetim Kurulu üyelerine, Türk Ticaret Kanunu’nun 395. ve 396. maddelerinde yazýlý muameleleri yapabilmeleri için izin verilmesi
10 - 2019 yýlý hesap döneminde Sermaye Piyasasý Kurulu Kurumsal Yönetim Ýlkeleri’nin 1.3.6 numaralý maddesinde belirtilen iþlemler hakkýnda genel kurula bilgi verilmesi
11 - 2019 yýlý hesap döneminde Þirket tarafýndan yapýlan baðýþ ve yardýmlar hakkýnda pay sahiplerinin bilgilendirilmesi ve 2020 yýlý hesap döneminde Þirket tarafýndan yapýlabilecek baðýþ ve yardýmlar için üst limit belirlenmesi
12 - Sermaye piyasasý mevzuatý uyarýnca 2019 yýlý hesap döneminde üçüncü kiþiler lehine verilmiþ olan teminat, rehin, ipotekler ve elde edilmiþ olan gelir veya menfaatler hakkýnda bilgi verilmesi
13 - Görüþler ve kapanýþ
Gündem Maddesi - Kar Payý Ödemesi : Evet
-KAP-
Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlý hayatýn ne de son matemidir bu.
Yer Ýmleri