Bilançodaki TRÝ miktarýný görmeden bu kaðýdý elde tutma maksatlý almayacaðýmý yazmýþtým. Bütün diðer enerji þirketleri katladý, bu çapsýz olduðu yerde duruyor. Demekki herkes benim gibi görmüþ riskleri.
Bilançodaki TRÝ miktarýný görmeden bu kaðýdý elde tutma maksatlý almayacaðýmý yazmýþtým. Bütün diðer enerji þirketleri katladý, bu çapsýz olduðu yerde duruyor. Demekki herkes benim gibi görmüþ riskleri.
Valla ne yalan soyleyeyim
Yýllarýn takozu macd bollinger ve pozitif uyumsuzluðu görünce Teknik önden gider haber nasil olsa arkadan gelir prensibinden
Ben de aksenlerimi tutuyorum ve tutmaya devam edeceðim inþallah [emoji4]
Zaman ne gosterecek
Aylýk
Sadece yorumumdur.
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
SM-A107F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
pivotu kýrdý %20 beklerken %3-4 e nazlanýyor.
Çok çalkantýlý.. Sýký tutunamayan her an düþebilir.. [emoji846]
YTD
SM-N950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kendimize sorular
Bunlar þimdi bu þirketi ucuz diyemi alýyor bence evet
Bunlar þimdi bu þirketi yaptýðý yatýrýmlar için gelecekteki oluþabilecek yüksek karlar için mi alýyor bence yine evet
Bunlar þimdi bu þirketi alýr iken afrika dan gelecek yeni haberler için mi alýyor tabi bunu þirket açýklamalarýndan sonra öðreniriz ama haftaya olacak genel kurul da bakalým neler konuþulacak
Teknik güzel temel güzel bizede beklemek düþer hayýrlýsý bakalým
Kýzýldereliye 6 çocuðu koydular helal olsun, darýsý bir düzineye olur inþallah. Yayýnda ve yapýmda emeði geçen herkese teþekkür ederim.
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Size 2018 yýlýnda 6 çocuklu kýzýlderilinin hikayesini anlatacagima soz vermiþtim deðil mi? Þu an hepsini okyanusa karþý domalttim ve aglatiyorum ... anladiniz siz
Kamile sana verdiðim eteði giyiyor musun
Yer Ýmleri