Ben tahminimi yazayým, kim olduðu benim için önemli deðil. Kafasýna malý yedi, maliyetlerde yukarda kaldý, þimd gelen malý karþýlamak için 3-5 kademe bile aþaðý çekmeye çalýþýyor. Yediði malýn haddi hesabý yok. 3-5 kademe ile kendine marj yaratabileceðini düþünüyorsa, o zaman derimki tahtadakinin atacaðý kurþun pek kalmamýþ. Yine bir züðürde rastladýk demekki. Üstüne üstlük, yabancý kademe gözetmiyor, öldürmüyorda, süründürüyor resmen. Azar azar, her kademeye veriyor. Tahtadaki de, daha ne kadar mal geleceðini bilmiyor sanýrým (buda demektirki yabancý ile baðlantýlý birisi deðil, sahibi olabilir mi!).
Ulan, hayatta kurallarýmdan taviz vermemeye çalýþýrým. Giden tahtalarý alýrým, ölmüþ eþeklere bakmam. Bu mal da teknik olarak gözüme iliþti. Aldýk, boynunu kýrdý, tereddütte kaldýk, birazýný verdik, geri kalaný da karý eritti.
Sorma dostum giren büyük 5100 maliyet kaç sene bekleriz bilmem
Bir düzeltme yapmak isterim. Hep yabancý satýyor dedim fakat BIYIKLI olduklarý aklýma gelmedi. DEUTCHE BANK býyýklýnýn kralý. Fiyat grafiði ile takas deðiþimine bakarsanýz armut gibi çýkýyor ortaya. Deutche Bank'ta, son hareketten önce alýnan malýn bitmesine 1 milyon LOT kaldý. Fakat sakat bir durum daha var. Bir önceki hareketin baþladýðý yeri referans alýrsak bu sefer 5 milyon LOT var.
Burayý okuyan kiþilere küçük bir tavsiyem var. Hisse tersine dönermi bilemem fakat sakýn ek alým falan yapmayý düþünmeyin. Görüntü 3.60-4.00 TL arasýný gösteriyor.
![]()
usd bazlý görünüm, sineklik bir yere kadar) Bilançoda bozulma olmadýkça benim açýmdan sýkýntý yok, ya seve seve ya mike mike.. Bilanço bozarsa iþler deðiþebilir..
Resmin adýnda A-q geçtiði için forum filitresine takýldý.. bakmak isteyen:
https://twitter.com/sonlio/status/12...446476800?s=20
Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlý hayatýn ne de son matemidir bu.
6000 TL den 4700 geldi yabancý çýktýðýna göre Gana. Ýþi. Patlamýþ olabilirmi
Uluslararasý bankalarýn garantörlüðü var, parasýný alamama ihtimali yok.
Burada sözleþme süresini uzatacaklardýr, aksen lehine önemli bir beklenti.
Uzatmama ihtimali olsa dönüþüm yatýrýmýný yapmazlardý.
Borsadaki sert düþüþ neredeyse bütün hisselerde sert düþüþe neden oldu.
Þirketi aradým,
Bilanço bu hafta geliyor, büyük bir ihtimalle de perþembe gelir dediler.
Anlaþmalarýn çoðu al ya da öde olduðu için olumsuz bir bilanço olasýlýðý yok zaten.
Geçen yýlýn üzerinde rakamlar göreceðiz.
Yer Ýmleri