Þeker oðlanýn ne yapmaya çalýþtýðý bellimi. Eðer karþýlýklý deðilse parayý bitirecek angut.
Þeker oðlanýn ne yapmaya çalýþtýðý bellimi. Eðer karþýlýklý deðilse parayý bitirecek angut.
Bunlar tahtacýlýk oynamaya çalýþan 1-2 çapsýz. Geçen yýl Dünya gazetesindeki troll yazarýna þirketle ilgili menfi yazý yazdýrýp ertesi gün hisseye basmak istediler. Eski arkadaþlar bilir; biz onlara bastýk.O zamanlar ellerinde epey lot vardý, þimdi iyice azalmýþ nerden anlýyorum fonlardaki miktardan anlýyorum. Gelmiþ 8 FK lýk þirkete 6.5 TL hedef koymuþ. Hem de enerji þirketine...
![]()
bu gedikte ne var geride
Fani dünyanýn sefasý bir kuru kavga imiþ, gerçeðiyle insan olmak her þeyden âlâ imiþ.
Bu yýl genel kurul toplantýsýna gitme niyetim vardý, ancak pandemi nedeni ile gidemedim. Þu kafama çok takýlan TRÝ mevzusu nedir bir açýklayýn diye soracaktým nasip olmadý. Þirketin o eski tutuk, bir þeyler gizlemeye çalýþan hali giderek azalýyor gibi ya da tam içine girmedim de bana öyle geliyor. Bilemedim. Tekrar burada olmamýn 2 önemli nedeni var, bunlardan en önemlisi Kýbrýs'ta TR'nin (daha açýk bir ifadeyle Erdoðan'ýn) desteklediði bir adayýn seçilmiþ olmasý ve Azerbaycan-Ermenistan anlaþmasýnda ortaya çýkan Nahcivan koridoru.
Bunlar orta ve uzun vadeli çok önemli stratejik ve joeekonomik geliþmeler.
bu gedikte ne var geride
Fani dünyanýn sefasý bir kuru kavga imiþ, gerçeðiyle insan olmak her þeyden âlâ imiþ.
Hayýrlý uðurlu olsun, inþallah beraber ýslanýrýz
Ben de 6.70 civarlarýnda yarýdan fazlasýný tekfene geçirdim gerçi ama %40 civarýyla devam.. Temel beklentide bozulma olmadýkça %25 altýna düþmeden geçmiþ 2.5-3 yýlýn üzerine birkaç yýl daha beraberliðimiz sürer gibi duruyor ama kýsmet artýk..
Geldik, gidiyoruz..
Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlý hayatýn ne de son matemidir bu.
Yer Ýmleri