Originally Posted by
Cemilsavar
Daha o kadar çok mesaj koyabilirimki buraya.... Bu adamları büyük çöküşten önce de uyardım, onlara abilik yaptım, yol gösterdim, hayatları boyunca duyamayacaklari şeyleri anlattım, ortağı olduğum sirketin olumlu haberlerini de olumsuz yönlerini de paylaştım....
Peki bu şahıs ne yapti? Kendisini kullanmakla suçladı, arkadaş etin ne budun ne? Bana ne faydan oldu? Aksa enerji yi ben mi al dedim sana? Yıllardır bu hisseyi taşıyorum, kasım 2018 de en büyük darbeyi yiyen adam benim ama buna rağmen bir hedefim var ve bu ınsanlara hesap yapmayı, bakış açısı öğretmeye çalıştım....
Peki bugün ne oldu adamın rüşvet haberinden beni suçladı, sanki rüşveti ben vermişim gibi bana saçma sapan laflar etti, üzüldüğüm nokta şu ki adamın üstünde hakkım var ama hayal kırıklığına uğrattı, ya arkadaş sizi adam bildik ve yol göstermeye çalıştık. Bak kardeşim hayatta herseyi yerine koyabilirsin, yerine koyamayacağın tek şey kul hakkıdır.
Haberi sizinle paylaşmak gibi bir görevim mi var? Bugün bile bir iyilik yapmışım, açılışta satıp alttan alma fırsatın olabilirdi örneğin...
Bu adam kendini biliyor, bu adam üstünde hakkım var ve bu hakki kendisine helal etmiyorum
Yer İmleri