yeni zirve hayirli olsun...
yeni zirve hayirli olsun...
Aksen de bekleyen daima kazanýyor.
2 Yýldýr en yakýn tanýklarýndaným. Bu sürede farklý fiyatlardan Çok kiþiye aldýrdým.
Söylediðim þey þuydu, Sürekli alýn, fiyatýna bakmayýn. Teknik olarak geri çekilirse bunu fýrsat bilin daha da alýn.
Þu anda ben dahil çok kiþi de hep ayný piþmanlýk. Portföyü komple AKSEN yapmalýymýþýz.
Benim sabit bir aksen miktarým var ve altýna inmeden trade yapýyorum.
Örneðin sabitim 100 adet ise, bazen 120-150 ye kadar artýrýyorum. Yükseliþlerde 100 den fazla ne kadar fazlam varsa veriyorum.
Ama asla 100 taneyi risk etmiyorum.
Pandeminin ilk aylarý hariç 2.80 lerden beri hep AKSEN taþýdým.
Uzun süredir borsada olduðumu bilip hisse soranlara 2 yýldýr sadece AKSEN önerdim diyebilirim.
Ancak bu sefer fýrsatý kaçýrdýk, 100 sabitle yükseliþe devam ediyorum,
Oysa önceki hafta bir arkadaþýma 13.60 larda fýrsat alýþý yaptýrmýþtým. Kendim almadým. Bazen basiretimiz baðlanýyor iþte.
Ýþin açýkçasý elimde TUCLK düþtükçe artýrdým, bu ara verip AKSEN e çeviremedim. Onda da belli bir sabitim var ve son alýmlarla iki katýna çýktým.
Neyse her þeyde bir hayýr vardýr.
Ne oldu AKSEN ci arkadaþlar? Döküldük mü yoksa?
Þu an zaten Özbekistan bitti dersek. Elimizde 2 mlyr dolarlýk anlaþma mevcut zaten. Bunlar Ukrayna'da 2 santral ve Libya'da 1 santral(EPC). Ek olarak 35MW'lýk solar projesi. Deseniz 2024 Mayýs'a kadar garanti buradayýz. Þöyle Aralýk,Ocak,Þubat gibi de Irak veya Afrika'dan güzel haberler gelse keþke
.
Not : Yalnýz þaka maka 2 sene önceki beklentilere bakýn bir de þimdiki beklentilere bakýn. Ciddi ciddi GLOBAL DEV olma aþamasýndayýzYTD.
"Adamýn ahmaðý malýný gereksiz övermiþ, daha ahmaðý da baþkasýnýn malýný yalan yere yerip kendi malýný övermiþ"
Yer Ýmleri