Son bilanço sayfa 8. Geri kalan 25% pay ise kazancı holdinge ait. Yani patronaRedmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Adamın ahmağı malını gereksiz övermiş, daha ahmağı da başkasının malını yalan yere yerip kendi malını övermiş"
Vadesi gecmis alacaklarimiz 170m civari. Gecen seneye gore fazla artmamis.dolar arttigi icin artisi normal karsilamak lazim.Finansal dipnot 18di yanlis hatirlamiyorsam.
Yatirim tavsiyesi degildir.
Kara oglanlari soyuyoruz zaten birakinda adamlar aksatsin odemeyi arada.elektrik satis fiyatlarini gorunce aklim cikmisti.
Bu senenin en büyük süprizi TR'de. Şu an yurtiçinde altın çağımızı yaşıyoruz rahat olun. Gürcistan da 300MW elektriği ucuza alıp bizim pahalı piyasada okutuyoruz. Allah nazardan saklasın. En pahalıya elektrik ürettiğimiz ANTALYA'da(urfa'yı gözardı ediyorum) bile maliyetimiz 490-500TL. Ama PTF'ler şu an 800TL üzeri. Yani 40%'a yakın marj. Göynük desen 50%'ye yakın marj(devlete sattığımız elektrik 480-490TL). Aman aman aman... 300mw güristandan al 150mw ırak a ver. İyice tacir olduk
.
"Adamın ahmağı malını gereksiz övermiş, daha ahmağı da başkasının malını yalan yere yerip kendi malını övermiş"
Gürcistan gerçekten şapkadan tavşan oldu. İnşallah devam eder her ay... Faiz parası
. Rödovans olayını da eleştiriyordum çünkü piyasadan daha pahalıya geliyordu ama şimdi piyasanın yarısına denk geliyordur fiyatı diye tahmin ediyorum
. Çok karlı yatırım gözüküyor şu an
. YTD..Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri