Bir dunya kagit gitti bu yerinde ama buradan da alip daha sonra tahtaci vericez
Artýk zaman doldu aksen
Vagonlar dolu
Vagonlar dolu denemez burda yogun ky olmadi hic tahtanin buyuklugune kiyasla.uc bes kisi birbirimize yazip duruyoruz.
Cüzi bir miktar alým yaptým ilk kez bugün ben de.
Þirketle ilgili bir bozulma olmadýðý sürece de nakit buldukça uzun aylar/yýllar eklerim diye ümit ediyorum.
Cfo Nuri TEZEL Bloomberght de konuþuyor.
10.11.2021 14:20:53 aksa enerji/tezel: Gana'daki süre uzatýmý ile ilgili görüþmelere devam ediyoruz, sonuçlandýrmaya yakýnýz - bloomberg ht
10.11.2021 14:20:23 aksa enerji/tezel: Hem türki cumhuriyetler, hem de doðu avrupa ve afrika'da projelerle ilgileniyoruz- bloomberg ht
10.11.2021 14:19:00 aksa enerji/tezel: 35 megawatlýk yeni güneþ santralini projelendiriyoruz - bloomberg ht
10.11.2021 14:15:30 aksa enerji/tezel: Net finansal borcumuz 1.53 çarpanla sektörün altýnda seyrediyor- bloomberg ht
10.11.2021 14:11:47 aksa enerji/tezel: Rekorlarýmýzý devam ettirmek istiyoruz - bloomberg ht
Merhaba arkadaþlar,
Þirketin beklenti revizesi sonrasý þuanki net kar marjý olan %9 marjý esas alýnca 1 Milyar TL'yi geçen bir yýl sonu karý ortaya çýkýyor ancak benim merak ettiðim husus bu yýl sonundan ziyade 2022 tahminleri. Özbekistan olsun, Afrika'daki ek kurulan santraller olsun ciddi bir kurulum söz konusu ancak bu kurulumlar tamamlandýktan sonra ciro ne olacak, karlýlýk nasýl olacak bir beklenti bulmakta zorlandým. Ortaklarý olarak bilgi veya fikriniz varsa diye sizlere de sormak istedim.
Çeyreksel karlýlýklar her dönem ciddi bir yükseliþ yaþýyor. Son çeyreði 4 ile çarpýp yýllýklandýrsak yaklaþýk 1.5 Milyar TL gibi bir rakama ulaþabiliyoruz ancak bu karlýlýða henüz Özbekistan dahil bile deðil. O da dahil olunca bu rakamlar çok daha yukarý gidebilir. Doðru mu yanlýþ mý bilemiyorum, enerji sektörü hakkýnda çok bilgili olmadýðým için yüzeysel bakabiliyorum ancak. Özetle gelecek yýla dair yatýrýmlar sonuçlandýðýnda yýllýk ciro ve net kar nerelere gelebilir, yorumu olanlar paylaþabilirlerse sevinirim.
Yer Ýmleri