Teþekkürler [emoji106]Lenovo P2a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Baþkan geliyor kaldýrýn dedilerBaþkanýn herkese selamý var;)
Lenovo P2a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.cnnturk.com/saglik/mayda...namayacaksiniz
Çokomelli.... hayat paylaþýnca guzeldir
Sayýn Cemilsavar,
Yazmayayým diyordum ama artýk tutamadým kendimi. Yükseliþ baþlamadan devamlý kötülüyordunuz hisseyi ve sahiplerini. Hatta bilanço rakamlarý sonrasý konuþalým diye yazdým size artýk o kadar çok kötümser yazýnýzdan sonra. O dönem tüm forumda takip ediyordu zaten olaylarý. Bilanço sonrasý bir-iki olay canýmý sýktý ve yazmamaya karar verdim.
Sonra bir anda yükseliþi sahiplendiniz. Bilanço dýþýnda neler deðiþti bu görüþünüzde bizi aydýnlatýr mýsýnýz?
Eskiden forumda bilgi sahibi olacaðýmýz konular paylaþýrdýnýz takdir ederdim. Þimdi iletileriniz malesef forumun amacýný yansýtmýyor.
Noldu birden? Biri hesabýnýzý mý çaldý? Aslýnda baþka biri mi yazýyor þu an CemilSavar nicki ile?
Piyasanýn genel bir yükseliþ hareketine eþlik etme potansiyeli halâ var hissede ve bu ortaya çýkacak hacim & fiyat & haber kombinasyonuyla gerçekleþecek.Aksa Enerji Faaliyet Kârýndaki Yükseliþ Dikkat Çekici (Alan Yatýrým)
Kaynak: Matriks
Ne yazýyorsak o oluyor gördüðünüz gibi. Gelsin haberler.
Bana bu piyasanýn piri derler dostlarým. Gelecekten gelmiþ adamým ben. Kimseyle de asla laf dalaþýna girme niyetim yok. Bilgisi olan bilgeliðini, olmayan cehaletini göstersin benim açýmdan sýkýntý yok. Sonuçta burasý babamýn forumu deðil.![]()
Bu forumda silici diye biri vardý kaçýnýz tanýr kendisini?
Yer Ýmleri