O nasýl hesap? Zaten 9 aylýk favök belli. Þirket son çeyrek 600mn TL civari favök bekliyordu. Bunun üzerine kur farki, sirketin ihtiyatlý davranmasini falan ekleyin ekleyebildiðiniz kadar...Redmi 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Adamýn ahmaðý malýný gereksiz övermiþ, daha ahmaðý da baþkasýnýn malýný yalan yere yerip kendi malýný övermiþ"
Ýyi falan deðiliz. 950-1000 milyon dolar þirket degerinden 900mn dolarýn altýna düþtük. 5% deger kaybettik....Redmi 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Adamýn ahmaðý malýný gereksiz övermiþ, daha ahmaðý da baþkasýnýn malýný yalan yere yerip kendi malýný övermiþ"
Bu seneyi birakin bitti zaten ozbekisan kongo dahil olunca yeni doviz kurlariyla ne olacak favok 22 de ona bakmak lazim artik
Yukarýdaki alýntýladýðým senin KUTPO yorumunda hem kibir hem yönlendirme var.
Bakýn ben ne kadar kazandým ve sattým. Ben sattým sizde satýn diye yönlendirmiþsin. VÝRGÜL
AKSEN yönlendirme konusuna gelirsen ben bölünmeden önce fiyatý 2.80lerden, yani güncel 1.40 lardan beri yönlendirme yapýyorum. Öyle boþ geyik yapmayý sevmem. Daha dün AKSEN forumuna gelmiþsin posta koyuyorsun.
Benim yorumlarýma yön vermek de senin haddine deðil.
Yer Ýmleri