lanet olsun getirdiði bilançoya da ucuzluðuna da ilacý verip gelmiþtim hemde kol keserek, bunda da kol kesip gittim, artýk kesecek kolda kalmadý,gövde gidecek.
lanet olsun getirdiði bilançoya da ucuzluðuna da ilacý verip gelmiþtim hemde kol keserek, bunda da kol kesip gittim, artýk kesecek kolda kalmadý,gövde gidecek.
Alacaðýný temin edememe durumu zaten her sirket icin bir risk. Kur zararýndan nasil buralara geldi konu anlamadim. YTDRedmi 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Adamýn ahmaðý malýný gereksiz övermiþ, daha ahmaðý da baþkasýnýn malýný yalan yere yerip kendi malýný övermiþ"
Haftalýk takaslara baktýðýmda geçen hafta iyi mal çýkmýþlar 4.38 gösterdikleri de, þu an fiyat 3.10 alan yok. Geçen hafta sattýklarýný istiyorlar. Koronovirüs geçen hafta yine vardý haftaya yine olacak. Þu an hisse için tek olumlu olabilecek haber þirketin hisse geri alýmý yapmasý olur, neva91 arkadaþ da artýk bunun önünde bir engel olmadýðýndan bahsetmiþti. Bakalým patron hisseye sahip çýkacak mý?
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeniden degerleme ile gelen vergi borcu(300 küsür galiba) yuzunden bir sonraki ceyrege kaldi. Su an gecmis yillarda net karda ama 1. Çeyrek raporunda gozukecek. YTD.Redmi 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Adamýn ahmaðý malýný gereksiz övermiþ, daha ahmaðý da baþkasýnýn malýný yalan yere yerip kendi malýný övermiþ"
Çok teþekkürler [emoji106]Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Enjsayý Bgc partners alýyor neredeyse artýya yaklaþtý, aksende de alým yapýyor ama -10 civarý hala. Ne çok satýcý varmýþ.
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri