-
herkese selamlar,
bilgi olarak paylaşmak isterim. MSCI 28 Mayısa kadar 5 ila 10 milyon lot arası mal alacak.
-

Originally Posted by
4N1K1H
herkese selamlar,
bilgi olarak paylaşmak isterim. MSCI 28 Mayısa kadar 5 ila 10 milyon lot arası mal alacak.
Benim takip ettiğim kadarıyla bu alışlar veya satışlar genellikle son gün yapılıyor hatta karanlık odada çok hacimli işlemler geçiyor son gün. Bakalım burada nasıl olacak bu sefer.
-
İyi günler son günlerde herkesin dilinde aksen bugün ki hareket iyi oldu kendimize gelmek için...

Originally Posted by
4N1K1H
herkese selamlar,
-
Suriye ile normalleşme süreci baslarsa aksa enerji bölgede bıraktığı yeri tekrar geri alır mı?
-
Mayıs 28 hem mscı son gün hem genel kurul günü haftaya hareketli olabilir...
-

Originally Posted by
balıkadam
Benim takip ettiğim kadarıyla bu alışlar veya satışlar genellikle son gün yapılıyor hatta karanlık odada çok hacimli işlemler geçiyor son gün. Bakalım burada nasıl olacak bu sefer.
Evet, genelde son gün eksik kısmı karanlıkta alıyorlar. Yine de önceden bir şekilde fark etmeden, yada göstere göstere alıyorlar. Hektaşı da izliyorum, bugün sanki AK yatırım üzerinden hafif hafif alıyorlar.
-
Olaya tam vakıf olmamakla beraber alımı son güne bırakmaya bilirler çünkü genel kurul var mayıs 28 de temsil edilmek isteyebilir alan fonlar

Originally Posted by
4N1K1H
Evet, genelde son gün eksik kısmı karanlıkta alıyorlar. Yine de önceden bir şekilde fark etmeden, yada göstere göstere alıyorlar. Hektaşı da izliyorum, bugün sanki AK yatırım üzerinden hafif hafif alıyorlar.
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri