-
küllerinden doğmaya başladı mı yiğidimiz yoksa feyk bir hareket mi yarın görürüz...içimden bir ses yarın kapanış olarak ath yaparız diyor, haydi hayırlısı...
-
bugünlük feyk attı, bakalım ilerleyen günlerde ne yapacak...
-
Patron mal almış hiç söylemiyorsunuz?
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
-
Bülent ..: dıye bırı almış elmi degıstırıyor
-

Originally Posted by
rACE
Patron mal almış hiç söylemiyorsunuz?
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
hocam patronun mal aldığını nerden çıkardınız, bülent bey patron değil. acaba bilmediğimiz başka bir şey mi var?
-
Hani diyordum piyasada 250 milyon lot geziyor evet ama diyordum bunun büyük bir kısmı toplanmıştır belki çünkü son 1-1.5 senedir yapılan hareketlerinde hep pozitif bir görünüm ile 2 liralardan 30 liralara geldik. gerçi şirkette temel olarak sınıf atladı 2020-4 çeyrekten bu yana ama adamlar harbi toplamış 250 milyon lotun 63 milyonu 1 kişinin elinde... Bizde kendimizi fasulyeden sayıyoruz halbuki büyük bir kumsalda tek kum taneciği gibiyiz.
-

Originally Posted by
kerkenez
Hani diyordum piyasada 250 milyon lot geziyor evet ama diyordum bunun büyük bir kısmı toplanmıştır belki çünkü son 1-1.5 senedir yapılan hareketlerinde hep pozitif bir görünüm ile 2 liralardan 30 liralara geldik. gerçi şirkette temel olarak sınıf atladı 2020-4 çeyrekten bu yana ama adamlar harbi toplamış 250 milyon lotun 63 milyonu 1 kişinin elinde... Bizde kendimizi fasulyeden sayıyoruz halbuki büyük bir kumsalda tek kum taneciği gibiyiz.
Hocam seneye hissebaşı 1 TL temmettü verse, adamın kar payı 63M TL tek seferde, üstelik birden fazla kıtada gelişmeye ve büyümeye çalışan bir şirket, o sebeple firma değer artışı da cabası.
Hadi temmettücüler açıklasın şimdi :D
-
O adam ın temettuye ıhtıyacı var mı dersın 😁deli biri vardı eskıler bılır bölünmeden önce 7140 21 milyon tek kademeye satıs koydu bunlar gıbı 3 kişi daha toplarsa hısse kaç olur bilmem
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri