Bugün izledim Aksen bist 100 göre hareket ediyor ve son çeyrek bilanço açıklandığında yönü belli olacaktır zaten son zirvesi 76,10 4 şubat tarihinde görmüş düzeltmesi hisse özelinde devam ediyor ytd.
Bugün izledim Aksen bist 100 göre hareket ediyor ve son çeyrek bilanço açıklandığında yönü belli olacaktır zaten son zirvesi 76,10 4 şubat tarihinde görmüş düzeltmesi hisse özelinde devam ediyor ytd.
Aksen temeli iyi yurt dışı iştiraklerinden iyi kazanıyor ve agresif büyüme içerisinde yüksek borçluluk buradan geliyor nakit durumu da iyi seviye de zaten bist 100 hissesi borsaya göre hareket etmesi normal son zirvesinin düzeltmesini yaşıyor ytd.
Son çeyrek açıklayacağı bilanço hissede belirleyici olacaktır.
Sepetten biraz ağırlık azalttım diğerleri daha hızlı onlara takviye yaptım.Genel olarak iyi hisse Aksen o da ayrı konu.
Diğer hisselerim tüpraş,aselsan ve gmstr gümüş fonu aralarında döndürüyorum biraz kafam karışıyor olsun hepsi yükseliş trendin de büyük resimde diyelim kısmetten ötesi yok.
Aksen çok iyi son çeyrek karı açıklamış temel analizi çok iyi gözüküyor normal şartlarda prim yapması normal durum ytd.
Aksa Enerji 4.çeyrek net kârı 1.242 milyon TL geldi, beklenti 969 milyon TL idi.
Bist 100 yükselse ilk yükseliş yaşayan hisseler arasında olma ihtimali yüksek Aksen çok tuhaf bugün düşüş yaşamasına rağmen zorlama düşüş yaşıyor gibi düşünüyorum hisse özelinde temeli çok iyi yurt dışı işleri iyi durumda teknik de iyi durumda yaşanan savaşa rağmen ytd.
Aksen çok büyük o kadar çok iştiraki var ki daha önce de yazdım başlı başına holding durumunda.
Yer İmleri