doðruysa bile bu reklamcýlar kaðýt pazarlamaktan baþka biþey yapmadýklarý için iþ bilen için aksi tesir yaratýr. Diðer yandan ortaklýða dair hiç bir yerde hiç bir haber duymadým. ama isterlerse alýp yükseltsinler benim için hava hoþ :D
PSDTC Pergamon Status Dýþ Ticaret A.Þ. Yabancý Ortak Geliyor.
Ortak Olacak Yabancý Amerikalý Firma (Procter & Gamble) Ortaklýk Ýçin (PSDTC) Pergamon Status Dýþ Ticaret A.Þ ile Anlaþmada Sona Geldiklerini Açýklamýþ.
2017 Þubat ta siteye katýlan biri 2020 Ocak ayýnda katýlmýþ birinden Hocam diye bahsediyor ise sorma ihtiyacý duyarým. Sn Bafulu bu kadar az hisse net tecrübeniz varken size hocam diyen bu arkadaþ neden size hoca payesini uygun görmüþ bize nedenleri ile Bahþederseniz müteessir oluruz yada gerçek hayatta demek ki tanýþ durumunuz ve engin bilgi ve deneyiminiz var . oysa Teknik bir bilgi beklerken reklamcýlýktan bahsetmeniz hocalýk makamýna yakýþmadý . Biz detaylý bir finansal okur yazarlýk bekliyoruz Lütfen bize de dedikodu dýþýnda biraz teknik detay verebilirseniz açlýðýmýzý doyururuz .
Bana bakmayýn bu köyün delisi olurum .
SN Týnaz mümkün deðil balondur o haber .
Yabancý ortak P&G ise önce resmi açýklama yapardý .
Bu þekilde yapmazlar velevki oldu ABD herkesin TAZMÝNAT HAkký doðar .
Yani kýsaca PG gelseydi alenen Ýlan verirdi .
Ayrýca P&G Diþ ticaret þirketine ortak olmaz PG Kimyasalcýdýr .
Bkz : P&G Þirketler grubu
https://www.pg.com.tr/urunleri-ve-markalari/
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yalniz soyle bir durum var, PG'nin cok genis urun gami var, bu urunlerin yurtdisi satisi ile ugrasmak yerine hazir kontaklari olan bir ihracat sirketi ile anlasabilir.
Jak Eskinazi, Ege Ihracatcilar birligi genel koordinatoru ve cok genis cevreye sahip, bu durum PG icin cok buyuk imkan saglar.
Kaldi ki, eger PG bir yatirim dusunuyorsa, bu doviz getiren bir saha olacaktir, ben onlarin yerinde olsam, PSDTC'ye ortak olur, ya da ciddi montanda PSDTC hissesi alirdim.
Zaten toplam sermaye 7.450.000 lot. Illa birileri cok ciddi teklifle gelecektir.
Yer Ýmleri