Arkadaþlar ben böyle piyasada senedi çok az olan (3,4 milyon=ederi 4 milyon TL civarý),baraj iþinden 6 ayda müthiþ nakit yaratan ve uzun yýllardýr ilk defa adam gibi kar yapan ve son 4 gündür aþýrý likit bir piyasasý olan ufak senet görmedim,bir gün sonra bir önceki günün veya altýnýn fiyatýndan alamýyorsun,çok hareketli,heyecanlý bir seyretmeside bir o kadar zevkli olan bir tahtasý (ekraný) var,þirketten aldýðým bilgiye göre temmuz ayýndada geçen sene 123.310 kW üretim varken bu sene temmuz ayýnda sýký durun yine 2 kata yakýn artýþla yaðýþlarýn etkisiyle, 339.871 kW elektrik üretmiþ,þayet yaðýþlar bolca devam ederse özellikle sonbaharda kýþa doðru çok bereketli bir sezon geçirir ve þirketin borçlarýný kýsa sürede ödeyip aþýrý likit ve aþýrý prim yaptýracak hale getirebilir,þirketin aylýk üretimlerini takip edip paylaþacaðým sizlerle,böylece þirketin yýl sonu karýný tahmin edebiliriz,bugünkü harekettte özellikle dün 1,17 Tl den 780.000 lot mal alan þeker mallarýný 1.31 den boþalttý,alnusta dün 1.22 den aldýðý 285.000 malý 1,34 ortalama ile sattý,ama o kadar dinamik bir piyasa varki,senedi piyasa düþürmüyor,birileri alýyor birileri satýyor,o kadar zevkli oluyorki ara ara seyretmek,bol kazançlar...
,

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri