ilk bomba avgyo da patladi...
![]()
ilk bomba avgyo da patladi...
![]()
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
dün 1.64 den gelen düþen trendi kýrma giriþimi yapmýþ daire içi baþ göstererek. fakat tekrar düþen çizgide kapamýþ. bu arada formasyon olarak bir doji oluþumu var eger düþen trend çizgisinin üstünde 2/3 günlük kapanýþ yapar ise ozaman yeni bir atak yapabilir de. fakat düþen trend çizgisinin altýnda seyrettiði sürece yeni dip arayabilir...
![]()
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
görüntü bu þekil ilerliyor þimdilik...bir kaç günlük kapanýþ teyidi lazým gibi...
![]()
Galip agam...
YGYO PATRONUNA SÝRKET LAZIM DEGÝL HERHALDE , BUTUN HÝSSELERÝ SATIYOR !!! TAM ELÝNDEN ALMALIK FIRSAT !! SEN DAHA ÝYÝ BÝLÝRSÝN AMA Ozgyo gibi fýrsat bence
0.50 kuruþ nedir senini için , zaten bunlarýn arsalarýda var Kanal Ýstanbul projesi civarlarýnda ...
Gelmiþini geçmiþini ssss.....itleri yarým gün 32-33 çalýþtýrdýnýz 32 kapattýnýz þerrr......
Cuma-pazatesi-salý kaðýdýn anasýný bellediniz þimdide milletin aklýyka mý oynuyorsunuz ............çocuklarý
Yer Ýmleri