19.11.2019 tarihinde Metro Ticari ve Mali Yatýrýmlar Holding A.Þ (METRO) paylarý ile ilgili olarak 1,50-1,52 TL fiyat aralýðýndan 1.860.000 TL toplam nominal tutarlý Satýþ iþlemi ortaklýðýmýzca gerçekleþtirilmiþtir. Bu iþlemle birlikte Metro Ticari ve Mali Yatýrýmlar Holding A.Þ (METRO) sermayesindeki paylarýmýz 21.11.2019 tarihi itibariyle % 0,03 olmuþtur.
Söz konusu paylar 06.07.2018 tarihinde sona eren ayrýlma hakký kullanýmý neticesinde elde edilen paylardýr.
Ýþlemin detaylarýna iliþkin bilgiler aþaðýdaki tabloda verilmektedir.
Saygýlarýmýzla.
19.11.2019 tarihinde Metro Ticari ve Mali Yatýrýmlar Holding A.Þ (METRO) paylarý ile ilgili olarak 1,50-1,52 TL fiyat aralýðýndan 1.860.000 TL toplam nominal tutarlý Satýþ iþlemi ortaklýðýmýzca gerçekleþtirilmiþtir. Bu iþlemle birlikte Metro Ticari ve Mali Yatýrýmlar Holding A.Þ (METRO) sermayesindeki paylarýmýz 21.11.2019 tarihi itibariyle % 0,03 olmuþtur.
Söz konusu paylar 06.07.2018 tarihinde sona eren ayrýlma hakký kullanýmý neticesinde elde edilen paylardýr.
Ýþlemin detaylarýna iliþkin bilgiler aþaðýdaki tabloda verilmektedir.
Saygýlarýmýzla.
galipçim tekrardan krþlara bekliyorum seni...
![]()
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
Yönü yukarýsý galip a
32 yi sata sata bitiremedi
bir aylýk hedef modum olmassa yaza talip olurum. pivottan gelen hareket genelde en dibe deðip düzeltir...ve testereye baðlar...pivottan gelenin hedef dibine gelirse talibim modundayým. þuan için hala süzülme modunda bana göre. bu nedenle 1.04/90krs kanalýnda yüklü toplamalar yapma niyetindeyim bakalým...olursa...þuan günlük gel gitlerle hala müþteri çekiyor bana göre...hacim ve volativide zayýflama olduðunda operasyon dibi görülmüþ derim...
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
Yer Ýmleri