Originally Posted by
matrokrat
Siz de eskilerdensiniz. Metro da hangi teknik çalýþmýþki bu güne kadar. Tekniði ya da kimin alýp kimin sattýðýna dair argümanlarý ustalýkla iþliyorlar.
Aslýnda size sorum þu? 1 ya da 2 tavanla dolup taþan ky yý gemiden atabilir. Maliyetlerin çoðu 1.30-1.80 aralýgýnda. Neden bunun yerine düþürüp yükselterek ky çekmeye çalýþýyor. Belli ki ky nýn çýkmasýný istemiyor. Buradan gözü çok daha aþaðýlarda oldugu ya da ky ile birlikte bedelliye girmek istediði sonucu çýkarýlabilir mi?
ustad oncelikle teknige uymaz fikrine katilmiyorum bak 1.64ten gelen cizgiye adam itinayla o cizgiye surtune surtune dusurmus tahtayi. bedelli yaparmi yada ne yapar tabiki bilmek imkansiz lakin bir haber dusecek bana gore bu onumuzdeki 1 aylik surecte...biz ky.lerin en buyuk hatasi þu adam iki tavan yapsa elindeki mali toplar ky.nin gibi...oysa adamin malinin maliyeti sifir..myani kagitta kendinde kasada...ustelik 50krs ile 1.40 arasi 3/5yil topladi onceki operasyonda sattiklarini...e simdi adam 3tl yaparken ve dönüste az mal cakmadi...ky.yi kucumsemeyin gunluk 50/100/200bin tl lik tread edenler var icerde hapsolup satamayan...onlarin malini neden yukardan alsin salakmi galipcim. assagida testere yapar biktirip alir ona kagitmi yok operasyonluk baska yerde oyalanir
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
Yer Ýmleri