metro nun býlanco daki abartýlý kar yada zararlarla uyumlu tepki verdiðini pek hatýrlamýyorum ben geçmiþ yýllarda. hýcbýsey olmamýs gibi bir fýyat tepkisi verdiði aklýmda kalmýþ. Bu tepki metro ýcýn cokda sasýrtýcý degýl cunku metro daki ky pek býlanco daký negatýf /positif beklentiyi Ýlim kardesýmýz gibi detaylý analýz edecek sevýyede degýldýr. hatta býlanco acýklandýktan sonraký gunler boyunca karmý etmýs zararmý etmýs , ne kadar kar etmýs tartýsýlý durur forumlarda

dolayýsý ile kotu býlanco beklentýsýnde malýný satacak , ýyý blanco beklentýsýnde alým yapacak býr ky profýlýnýn oldugunu hýc sanmýyorum. Býrkac ýstýsna dýsýnda.
1 den 3 gýderken ký hareket bence asýl operasyon degýldý. asýl operasyonun hazýrlýgý ýdi . neden boyle dusunuyorum ? cunku hýc hayal(haber , yalan býle olsa ) satýlmadý o aralýkta.
gercý kendý kurumlarýndan alený alým gostererek ky cekme dýye býsey var ise onu yaptýlar , orasý ayrý.
ama davul zurna ile kýmseyý hýsseye davet etmedýler. 2016 daki olumlu beklentý bombardýmanýný hatýrladýgýmýzda , son yukselýste bunlarýn hýcbýrý yoktu.
fakat her ne olduysa , hýcbýr davetkar haber olmaksýzýn , býr ky grubu doluþtu hisseye. býr kýsmý 3 ugectý 5-10 olacak dýye gýrdý , býr kýsmý 1. tabandan sonra býr kýsmý 2.ve 3. tabandan sonra atlamýs bulundu.
ve bu kez spekler daha once hýc olmadýgý kadar alený bý sekýlde bu gelenlerý bin pýsman edecek fýyat hareketlerý gosterýyolar.
son 2 ay boyunca en ufak bir umit ýþýðýna yol acacak hareket yapmadýlar.
nedense bu kotumser havayý bý sure daha
özenle koruyacaklarmýþ gibi dusunuyorum.
zira pek kýymetlý hisselerinin býr kýsmý hala ky da. bunlarda ky ya para kazandýrmamaya yeminli bi tarikat gibi çalýþýyor resmen.
ytd.
Yer Ýmleri