Originally Posted by
r.elmali
süper gidiyoruz. yabancı takası % 5 i geçince yükseliş çok hızlanacaktır. yabancı oranı %10 üzerinde oturtup hisseyi 2-2,5 aralığına oturtacak. saçma bir bedelli gelmezse . yabancı takasını takip etmeye devam ederim. yabancı %20 üzerine atarsa yükseliş 2.5 da kalmaz . en az 4 olur. şu an için benim senaryoma göre gidiyor. avgyo daki gibi. orada erken vedalaştık ama bu sefer bedelli gelmez umarım da biraz para kazanırız
ustad metroda %20 60milyon lot demek
bana gore imkansiz...%5 civarini gosterse bile fiyati 1.6lara getirme yetisi var lakin takip edecez bakalim nezaman su koyuverecek son 3 gundur alim yonunde net batum izi var...bilancoya dek spekule edebilir arada git gellerle...ben yaza krs yada 1tlye yakin gireriz diye dusunuyorum ki ben o gunlerde nakitte olacagim muhtemelen agustos gibi metro grubundan inceleyip birini secer alirim...bence şuan ki fiyatlamalarin bir cogu 3 aylik gecici...galibin hic bir kagidi surekli olarak 2tl ustune oturmaz bumerang gibi yukari cikar geri 1e yaklasir...
...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...
Yer İmleri