...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
Bu sene 1.5m. yeni ky. katildi borsa dunyasina. Daha once 500k civari ky. var idi borsada. Bu sene borsayla tanisan 1.5m. ky. nin bir cogu töbe edecek iþin sonunda ! þuan turlu kaatlarda ki kar lar la bu isin guzel tarafini yasattiriyorlar ! bu yil gibi yillar 20 yilda 1 denk gelir...ve bu tarihi zirve testleri ozellikle usd bazli testler takip eden yillarda bir cok madur tahtada hapsolmus ky. barindirir...
Þuan herkes tavancý olmuþ![]()
![]()
ne grafik bilen var ne teknik ne temel...özvarliginin 10 kati fiyatlanan tahtalara gözü kapali giriyor bu ky.ler. Þaþkýnlýkla izliyorum...umarým isin sonunda zaiyad az olur...
biz her zaman burdayiz dunde burdaydik yarin da olacagiz...2x yildir...
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
bu arada bu gün pc basinda olamadigimdan grafik guncelleyemedim fakat grafik 3genin ic sýnýrýna ulaþti ! yarin galipcim metro için karar verecek ! eksi/arti sert bir hareket bekliyorum...
Yeni 1.5m. ky. ye spekulatif tahtaya dair bir ögüt ! ust kademelerde baski varsa ve grafigi yatay dar koridora baglamissa belli bir sure ! ve forumlarda söven artmissa ;) ++++
yok eger oyuncu kicini basini %5 eksi arti volativ oynatiyor ve kademeleri gevþekse ! forumlar agam paþam metiyeleri duzmeye baþlamissa ;) - - - -
spekulatif kaatta oyuncu size hangi atmosferi sunuyorsa tersi ne gebelik muhtemel !!!
Saygýlar illim hocam
sizi halkbank topiðinden iyi tanýrým yorumlarýnýzý ilgiyle okurdum
ben metro da iken buraya yazmýþtýnýz takipteyim diye
avgyo metro ikilisinden kardan biraz kayýpla çýktým
ama siz burada olduðunuz için bende takipteyim
bol kazançlarýmýz olur inþallah.....
Duhul: Feb 2004
Yer Ýmleri