üstad okunacak bir þey yok türkçe yazý var grafikte ve bildiðimiz sayýlar vardestek dirençler var...gerisini seans içinde oyuncu belirliyor...yani bu grafikler sadece olan durumu saptamak için veri ! olacaðýn yorumu objektif olmaz subjektif olur ve bu yorum yanýltýcý olur...yani sende grafiklerdeki verileri inceleyip kendi gelecek beklenti yorumunu kendin yapmalýsýn...
Bu arada ben kýsa vade grafiklerde iþlem yapan biriyim yani terse kaldýðýmda stop yaparým direnç gördüðümde kar realize ederim gibi...benim tarzým riskli ! sen kendi yorumun ve orta vade beklentine göre takýlmalýsýn aksi takdirde iþlem tarzý sana uymayan birinin yorumuyla terste kalma olasýlýðýn yüksek...
Bu nedenle sana önerim grafik teknik temelle ilgili biraz inceleme yapman. Emin ol çok basit zor iþler deðil bu çiziktirme konularý...biraz zaman ve ilgi ayýr eminim kimseye ihtiyaç duymadan kendi okumaný kendi risk alanýna göre yapabilirsin...bol þans...
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
Çok sýkýþtý..bugün hacimle motoru da ýsýttý..2.20 üstü ucuz.2.27 üstü daha da ucuz..
A1 yarýn da alýma devam ederse burnu yukarý çevirebilir..ben bu aydan itibaren kap alýmlarý bekliyorum.
Hadi artýk gürcü..
Ytd
Yer Ýmleri