Patronuna söyle... 1.300 milyon a talibim..(Sadece tek bir otelinin ederi þuan için 1.680 milyon TL) Nasýlsa koooskoca holdingi 650 milyona fiyatlýyor þuan. Bak 2 katý fiyat verdim[emoji3][emoji3][emoji3]AL/SAT/TUT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. YATIRIM DANIÞMANINIZA BAÞVURMADAN BURADAKÝ FÝKÝRLER ÝLE ÝÞLEM YAPMAYINIZ...
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
2 küsurdan bedava diye girdik bu hisseye, hýrsýzý bile bile... Þuan Dolar bazýnda duble bedava. Ama imkb ye insanlarý soymak için giren bir kiþi yi savunmak, benim gözümde onun adamý olmak demektir. O yediði paralar haram zýkkým olsun. Sende dahil isen sanada haram zýkkým olsun. Gerçi bunun Allah inancý da yoktur ya neyse..
AL/SAT/TUT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. YATIRIM DANIÞMANINIZA BAÞVURMADAN BURADAKÝ FÝKÝRLER ÝLE ÝÞLEM YAPMAYINIZ...
tabiki savunuyorsun kendýn batak hisseye girmiþsin,,çok ucuz,, iki grup var ,,1,300 milyona alýrým, 5 tl eder þu bu, ýký grup var galýbýn elýnden anahtarlarýný alacaklar,, ben ne dýyorum galýbýn elýnden kýmse anahtarýný alamaz, o nun yolu yordamý þeklý bellý..kim adamý kým hýsseyý ovuyor bellý..
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
Yer Ýmleri