hocam bu kaðýtta 800 bin satýþ demek 10 taban demek nerde satacak baksana 1 lotla % 4 yukarý attý kaðýdý rezillik resmen diz boyu :)
Bende 1.40 -1.50 den 100.000 lot talibim kýsmet olursa nede olsa patronumuz genç ömrü uzun olurda bir thy yolu kadar gider y.t.d
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
arkadaslar avhol benýmde dýkkatýmý cektý bý mýktar alým dusundum sonra caydým patron neden yuklu mýktarda satýs yapmak ýstedýgý dusundurucu maddi sýkýntý olabýlýrmý brut takasda nasýl satýcak yada bedelli planý olmasýn geliþen iþletme kagýdý ve C grubu olmasý tüm bunlar ucuz olmasýna rahmen sýkýntý gösteriyor sizler neler dusunuyorsunuz
Evt dediðiniz gibi acil paraya ihtiyacý var gibi.ama fazlada ucuza vermek istemiyor. Þimdiye kadar takriben 150 bin lotu 1, 80 altýna indirmeden sattý. Buda birileriyle anlaþmalý olduðunu gösteriyor. Benim tahminim bundan sonrada kalan lotlarý 1, 70 - 2, 10 aralýðýnda satacak.bu satýþlar hergün 50-60 bin lot civarýnda olur.takriben 2-3 haftada bitirir. Sonra alanlar her kimse ky yý daha da biktýrýp tamamiyle dökmek için ugrasacaklardýr. Sonunda ise brüt takastan çýkmaya yakýn elleri mahkum artýrýp belkide 3 lere kadar tasýyacaklar. Burada büyük sabýr gösteren düþtükcede maliyeti azaltmaya çalýþan ky eminim ki zafere ulaþacaktýr. Ben de aynen bunu yapacaðým. Zaten maliyetim 1, 85 ikinci bir alým için 1, 70 i bekleyecegim. En son alým için de eðer cesaretleri varsa ve 1, 50 lere getirirlerse ordan yapacaðým. 2 ay sonra ki bu benim için kýsa vade 3 gibi malý teslim eferim. Ytd
Sevgili dostlarým bu hisse 3.70 lerden döndü Þuandaki durumda 1.80 lerden dolanýyor acaba patron efendi küçük yatýrýmcýyý düþürmek içinmi böyle bir yola baþ koydu dediðinize katýlýyorum patron ve yeni dostlarý iþ baþýnda malý toplamanýn derdinde düþmüþler milleti döküp öyle yola devam edecektir sabýrlý olan herzaman için kazanacaktýr.Benim acelem yok patronun mallarýný almaya devam ediyorum ufak ufak kýsmet olursa daha çok uzun yolumuz var ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Avrupa Yatýrým Holding ortaðý hisse satýþý yapacak.
Avrupa Yatýrým Holding ortaðý AGM Avrupa Saðlýk Hizmetleri A.Þ.hisse satýþý yapmaya hazýrlanýyor.Þirket sahibi olduðu 830.000 adet payý 3/5/2017 tarihinde satabileceðini açýkladý.Bugünde AGM Avrupa Saðlýk Hizmetleri A.Þ. 29.000 adet pay satýþýný 1.78-1.80 TL fiyat aralýðýndan yaptý.
Þirketin KAP açýklamasý þöyle:
Pay satýmlarý ile ilgili aþaðýda AGM Avrupa Saðlýk Hizmetleri A.Þ.'nin açýklamasý bulunmaktadýr:
Avrupa Yatýrým Holding A.Þ.'de sahibi bulunduðum 830.000 TL Nominal deðerli paylarýn satýþýna iliþkin 07.04.2017 Tarihinde Sermaye Piyasasý Kurulu'nca onaylanan ve 07.04.2017 Tarihli Özel Durum Açýklamasý ile pay sahiplerine duyurmuþ olduðumuz "Pay Satýþý Bilgi Formu" kapsamýnda 03.05.2017 tarihinde satýþ iþlemi yapabileceðimizi tüm kamuoyuna ve paydaþlarýmýzýn bilgisine sunarýz.
AGM AVRUPA SAÐLIK HÝZMETLERÝ A.Þ. 02.05.2017 tarihinde AVRUPA YATIRIM HOLDÝNG A.Þ. paylarý ile ilgili olarak 1,78-1,80 TL fiyat aralýðýndan 29.000 (Yirmidokuzbin) adet satýþ iþlemi ortaklýðýmýzca gerçekleþtirilmiþtir. Bu iþlemle birlikte AVRUPA YATIRIM HOLDÝNG A.Þ. sermayesindeki paylarýmýz 02.05.2017 tarihi itibariyle %60,57 oranýna ulaþmýþtýr.
þimdiki lot adeti fiyat satýlacak miktar mevcut lot adetinin nerdeyse 3de biri diye biliyorum
bu haber 1 aylýk haber niye yazdýnki þimdi adam satýyor 1 aydýr zaten
Yer Ýmleri