millet para kazanýyo biz birilerinin lotlarýný sayýyoruz:) ne kadar kaldý diye hep bekliyoruz bitince çýkacak diye ama bide alan adam 3-5 kuruþla aþaðý basarsa puþtluðuna o zamn nanayý yedik .
millet para kazanýyo biz birilerinin lotlarýný sayýyoruz:) ne kadar kaldý diye hep bekliyoruz bitince çýkacak diye ama bide alan adam 3-5 kuruþla aþaðý basarsa puþtluðuna o zamn nanayý yedik .
Evt bu pustluðu ben de düþündüðümden henüz hisseye tümüyle yuklenmedim. Düþürdükleri an maliyet düþürme adýna biz hissedekilerin alýma gececegini onlarýnda hesap ettiklerini düþünüyorum ve buna cesaret edeceklerini sanmýyorum. Yinede her ihtimale karþý pusuda beklemekteyim.ytd
Ýleride formu ziyaret eden ky lar için bundan sonra hissemizin günlük kapanýþ fiyatýnýda yazacaðým. Þu an hisse 1, 75. 2 aylýk hedefimiz 3, 20 ytd.
Evet bugün iyi fiyat bulamayýnca satýþ olmadý. Hissemiz bugün 1, 78 den kapandý.
Bugün 80 bin lot daha satýldý ve 1, 77 den kapattýk. Böylece yaklaþýk 150 lot kaldý. Bunuda 2 iþ gününde satarsa haftaya pozisyonumuzu alacaðýz demektir. Ytd
150 bin lot olacaktý. Anlamýþsýnýzdýr zaten.
Hissemiz bugün 1, 81 den kapanýþ yaptý. Sadece 5 bin adet satýþ yapýldý ama buna raðmen islem hacmi iyidi.buda ümit vadediyor . Artýk haftaya 2 yi geceriz diye düþünüyorum. Hadi hayýrlýsý. Ytd
3 günlük tatilden sonra hissemiz güzel bir baþlangýç yaptý ve 2,03 ten günü kapattý. Bugün 82 bin lot daha gitti ama iþlem hacmi oldukça yüksekti. Daha önce de yazdýðým gibi lotlarý 1,70 -2,10 aralýðýnda bitirecek. Tabiki hergün böyle artmasýný beklemiyorum ama artýk güzel bir yola girdik.Allah yolumuzu açýk etsin.
Yer Ýmleri