-

Originally Posted by
DrKaptan
galip m bu kağıtta
Taşkafa suatların tahtasıydı bildiğim kadarıyla..
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
Martini
Arkadaşlar sizce hemen satıp çıkmak mı yoksa beklemek mi mantıklı
Bakabildiğim kadarıyla brut takasa alınan temeli saglam olanlar hariç hisselerin geneli yuzde 40-60 arası düşmüş.Temel saglam ise yuzde 25-40 arası düşüşler olmuş.Bir iki istisna hariç. En mantıklısı kararını bekleyebileceğiniz sureye gore vermenizdir.
Iphone 6s
-
her ucu bklu deynek hem satış izni hem brüt takas 3 ay beklemek zarar etmemek için şart, genelde tepeden brüt takasa alınan kağıtlar %20 -30 düşerdi şimdi zaten düşmüştü bir % 30 daha ilave edin 2 liradan kim alır kim satar bakalım, olan gene ky ye oldu devletin buna çözüm bulması lazım
-
Ben tavana yazacağım. Battı balık yan gider...
-
internetten yazılmıyor artık ,taban 2.24 taban yapsa bile bir sonraki gün orayı görecektir satış için acele etmemek gerekir bence, bağzen bu brüt takas avantaj olabiliyor.
-
kör var heralde burda gecirdi millete geçmiş olsun. kör kör adam kör topal misali iyi geçirmiş
-

Originally Posted by
Martini
Arkadaşlar sizce hemen satıp çıkmak mı yoksa beklemek mi mantıklı
Brüte giren hisseye alıcı gelmez satmak istesende satamassın genelde böyle olmuştur umarım fazla taban yapmazsa zararınız artmaz
-

Originally Posted by
Bullss
Arkadaşlar Bu bahsettigim formasyon sitesi bana gecen ay iyi para kazandırdı. 1.MAKTK 2. AVHOL 3. KRONT 4.DITAS cok guzel yakalıyor
LG-D855 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum geçen ay kazandırdığının hepsini elinde avhol varsa geri alır umarım ben yanılırım
Elinde hisse olanlar adına üzgünüm
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri