-
Galiba en mantıklısı satmayıp bi kaç yıl hisseyi unutup beklemek olacak kendi adıma ytd
-
Anlamadığım bu ozgyo nasıl oluyoda brüt takasa girmiyo bu spk hiç bakmış mı bu ozgyo nun son bir aydaki haraketlerine
-
Bntaş daha beterdi oda girmedi
-
Arkadaşlar bugün biraz araştırma yaptım mesela vakfn örneği var önümüzde 1.6* lı rakamlarda manüpülasyon yapılıp fiyat 4.8* li rakamlara getirilmiş brüte girmeden 3.** lı rakamlara düşmüş daha sonra brüte girince 1 taban yedikten sonra 1 sert düşüş ten sonra stabile geçmiş şimdi 2.** rakamlarda benim tahminim 1 tabandan sonra -%8 gibi bi sarsıntıdan sonra stabile geçebilir dayanabilirsek brütten sonra bu hissenin önün açık diye tahmin ediyorum ben çok hissede bi kaç sene beklediğimi biliyorum 5- 10 ayda buna harcayabilirim bence sabırlı ve sakin olmak gerek tabi herkesin durumu aynı değil umarım en az zararla atlatırız sizlerinde fikirlerini öğrenmek isterim kesinlikle ytd
-
sürekli satış verirseniz satamazsınız zaten illede satacaksanız tabandan değil tepkisini bekleyin biraz yüksekten satın derim muhtemel 2 altına gelip sonra yukarı bir tepki verir ordan yollayın
-

Originally Posted by
kimyaci
sürekli satış verirseniz satamazsınız zaten illede satacaksanız tabandan değil tepkisini bekleyin biraz yüksekten satın derim muhtemel 2 altına gelip sonra yukarı bir tepki verir ordan yollayın
Yarın taban olur ancak hissesine sahip çıkan 3 ayın sonunda zarar etmeden çıkar diye ümıt ediyorum.
-
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri