Dogu akdeniz sahalarini parselleyen guney kibris ve israile soyle de, genis vizyonlu dunya vatandasi olarak sana bir dogalgaz parseli hediye etsinler.
Hayaller paris..comar kafali korkak.
Rasgele seyler icme, metil alkol felan. Ne dedigini bilmiyon.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"düşman saflarında saf tutma saflığı".
saf saf konuşmak örneği olsa gerek...
Bana göre (bir vatandaş, bir oy veren olarak) Libya'da asker göndermek ülkeye zarar verecek, bana zarar verecek yanlış bir eylem...
bir itirazin var mı?
varsa da en ufak derdim değil...
Ama böyle düşünmekle düşmanla saf tuttuğum iddian bence aptalca bir baskılama gayreti.
bu kadar net.
ve haddin değil...
Borrel isimli sahsin mesajlari beni ilgilendirmiyor. O kendi ulkesinin cikarlarini temsil ediyor.
Hic de korkmadim.
Onu destekliyorsaniz sizin tercihiniz.
Enver paşa zamanında yazlık mühimmatla askeri rusyaya yollamaya kalkmış resmen 100 bin asker sarıkamışta tek kurşun atamadan donarak ölmüş.Muhtemelen o zaman da enver paşaya ya paşa bu iş sakat diyenler olmuştur.O zamanın tiranı enver paşa onlara vatan haini falan demişmidir ki.Kibar adammış ,salak ama kibar ve bence vatansever de bir adammış enver paşa ,bence dememiştir.Kesinlikle yetki verilmemesi gereken çok zayıf öngörüsüz bir komutanmış enver paşa,Atatürkle sürekli çatışması da bundan Atatürk ne yapsın her yaptığı yanlış enverin muhtemelen dayanamıyordur onun bu saçmalıklarına ,şimdi nerden aklıma geldiyse bunlar,neyse bu ara dolar artar bence ortalık çok karışık.Sarıkamış şehitlerinede allah rahmet eylesin ,çok ama çok acı bir durum tabi.
Ahmetg ..rxpu ..bazi arkadaslar cifte vatandas veya dis ulkede bulunmuslar,yasiyolar.
Cok degerli paylasimda , yorumda bulunuyorlar.
Sayin bora yasar da faydali degerli paylasimlar icindeler. Bana gore.
Ancak bitmez tukenmez gunluk ve siyasi yorumlar faydasiz ve yorucu.
Bora beyi uzmek istemezdim. Kirdiysam ozur dilerim.
Yer İmleri