[
Güzel video montajý yapýlýr bunun icin de, hiç deðilse hýz 30 gösteriyor, bizimkiler onu da beceremediler!![]()
[
Güzel video montajý yapýlýr bunun icin de, hiç deðilse hýz 30 gösteriyor, bizimkiler onu da beceremediler!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Þöyle bir motor kaputu açýkkene göreydik, motorsuz tumofili.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Asgari ücretle geçinenler, son tanýtýlan yerli otoya inanýp sevindiler mi. Öyleyse bu konu kapanmýþtýr.
SM-C5000 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Onuda tam bildiklerinden þüpheliyim. Süveþ kanalý ile Cebeli Tarýk boðazýný yan yana koyunca insanýn ister istemez þüphe duyuyor.
Ne alaka derseniz;
Kutsal kitapta tatlý sularla tuzlu sularý birbirinden ayýrdýk yazar.Genel anlamda ýrmak ve denizlerin farklýlýðýdýr.
Kaptan gusto saðlýðýnda cebeli tarýk boðazýnda Ak denizin sularýnýn okyanusun sularý ile karýþmadýðýný fark etti.Buna bilimsel olarak osmoz denir.Bak gördünüz mü kutsal kitapta bu yazýyor dediler(karýþmayan iki tuzlu sudur)Kaptan GUSTO yu seç de ye getirip müslüman yaptýlar. Gerçi adam hiristiyan mezarlýðýnda yatýyor.Eh o kadar kusur kadý kýzýnda da olur.
Sanýrým bundan dolayý aklýnda bir þeyler kalmýþ,yan yana kullanýþ.
Asýl konu buydu...
Tomofille kapatýverdiler...
https://www.haber3.com/emlak/iste-ar...jsGaMvne1SFPuk
Yýllardýr bu topraklara sizler gibi biat kültürü olan zatlar hakim oldu ve yönetti....sizler gibi insanlarýn üstüne çýkarak....
Geldiðimiz yer belli...o sizin gibi kafalar dediðin insan ve kültürleri hiçbir zaman bu ülkeyi yönetmedi...!!!!!!
Bu ülke biat kültürünü benimsemiþ müslümanlarýn.....!!!!!!!! bu ülke ben ve benim gibi bilimden sanattan yana olanlarýn deðil...
Ben bunu biliyor ve kabul ediyorum...!!!!!!!!!
Ben geldim gidiyorum...kendimi de hiç kasmýyorum....!!!!!!!!
Bu ülke ve bu topraklar....tarikat çý biatçý müslümanlarýn....!!!!!!!
Yer Ýmleri