Telekom gene en iyisi ziraat nerdeyse simitçi oluyordu.bilançosunda simit satýþlarý takip edilecekti.Memleketim bankalarýnýn bilançolarý böyle iþte))))))
Telekom gene en iyisi ziraat nerdeyse simitçi oluyordu.bilançosunda simit satýþlarý takip edilecekti.Memleketim bankalarýnýn bilançolarý böyle iþte))))))
Bankalara çalýþmýyorum. Sigorta þirketleri, satýþý olmayan þirketlere çalýþmýyorum. 413 te 251 tanesi benim alanýma giriyor.
Hem 2018/6 hem de üstüne 2018/9 çok ucuz bulduðum pek çok kaðýt 2 3 4 e katladý biz de nasiplendik bazýlarýný yazdým geçmiþte. Artýk borsa ucuz deðil pahalý da deðil bilançolar gelsin bakacaðým pozuma ama çok çok güzel býraktý ve bekliyordum arkadaþlarýmýn da çoðuna söyledim inanan oldu inanmayan oldu neticede haklý çýktým %40 civarý da nakite geçtim bugün itibari ile artýk sadce iyi bilanço bekledigim þirketleri taþýyorum gitse de üzülmem düþse de üzülmem. Bir yandan da viop short kovaladým yani o açýdan da bakmaya çalýþýyorum orada zarar etmedik ama þans yani tamamen ucuz kurtuldum yine viop short aramaya devam edeceðim hedge amaçlý. Çok güçlü aldý ara düzeltmeyi yakalasan bile ya gün içi ya gün sonrasý hemen anahtarýný almaya hamle yaptý. Daha yabancý filan yok piyasada yerli fonlar emeklilik filan bu hale getirdi yabancý gelirse nereye gideceði belli olmaz ama bence gelmezler mevcut siyasi konjonktürde.
Dolar baþlýðý yeri deðil tabi ama dolares 6.5 üstüne mesela atsa benim çok çok iþime gelir portföy yapýmdan dolayý 2020 içinde böyle beklentim var cari açýk kesinlikle vermemesi gerekiyor ülkemizin bunun yolu da düþük faiz yüksek kur mutlaka izlenmesi gereken politikadýr. Varsýn vatandaþ dolar alsýn kazansýn ülke de kazansýn.
Resmî verilere inanmazsam açýkçasý dolar filan alýp bankaya koymam onu da söyleyeyim ülkeyi terk eder gider yurt dýþýnda yaþarým iyi kötü devlet geleneði olan her ne kadar siyasi amaçla yalan soyletilmeye çalýþsa da namuslu memurlarý da olan bir ülkeyiz söylenebilecek yalanlar kýsýtlý bence.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Eyt beklerkene
çyt olmasýnda
Aman aman
Þu anda tek ve bütün kritik söz ve hareketlerin artik bu kisinin agzindan cikan ifadelerde gizli sakli yada aleni olduðunu düsünuyorum
Tabi topu orta sahada gezdirme yada dezenformasyon amacli da olabilir
KY bisey vuku bulmadan onu öngöremez
Bizdeki emeklilik sisteminin düðümünü Ýskender bile kýlýçla çözemez...
SSK, Baðkur, Emekli Sandýðý, arada fevkalade ve özel emeklilikler ve VÝP emekliler...
Benim gibi hem SSK hem Emekli Sandýðýna yýllarca prim ödemiþ Baðkur emeklileri..
Hiçbir matematiksel formül ve de izan bir makul eþitlik saðlayamaz...
Emeklilik sisteminin bir parasal ve de matematiksel mantýðý olur.
Siyasetçinin insafýna ve de keyfine kalmýþ bir anlamsýz sistem(!) eninde sonunda çökecektir.
Yer Ýmleri