üstteki VIX grafikteki gibi......
Mesajýmda biletall.com'dan baktýðýmý yazmýþtým.
Sayýn Reha Kaya'da görselleri ekledi saðolsun.
Ýsterseniz siz de girip kolayca pekin'e gidiþ veya oradan buraya geliþ için biletlere bakabilirsiniz.
Çin'den TR'ye direkt uçuþ olmayabilir, bu görünen biletler aktarmalý.
Termal kamera ilerlemiþ vakalarý tespit edebilir, ama henüz belirti göstermeyenler için bir tespit yöntemi yok sanýrým.
Sizi yalancý çýkartmak gibi bir amacým yok.
Cidden endiþelendiðim için soruyorum.
Vizem çýkarsa yakýnda o binlerce insanýn öksürdüðü ve hapþýrdýðý havalimaný ortamýna ben de gireceðim.
Ýçlerinden bir tanesi bile oraya virüs getirmiþ olsa büyük risk benim için.
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracý adayýnýz iyi birine benziyor olsa da, imza tarihi kontrat tarihinden 15 gün sonrasý olacak þekilde CEZALI TAHLÝYE TAAHHÜTNAMESÝ imzalatýn.
Ýlgili video > https://m.youtube.com/watch?v=fk69vY25PoQ
Eskiden daha güzeldi biz çocukken tarým bakaný çayýn radyasyonsuz olduðunu kanýtlamak için basýn toplantýsýnda çay içerdi, okullarda fýndýk daðýtýlýrdý, þimdi de bir bakan ya da saray eþrafý ülkemizde corona virüsü olmadýðýný kanýtlamak için evlerine saraylarýna 50-100 tane çinli alsalar biz de mutmain olsak.
Ben türk hava yollarýnýn 29 þubata kadar cin uçuþu yok dedim. Sen farklý farklý hava yollarýnýn aktarmalý uçuþlarýný gösteriyorsun. Bir diðer konu ozurlumusun sen? Benim akp li olduðumu nerden çýkarýyorsun. Çalýþtýðým kurum ile ilgili bildigim birþeyi paylastim. Paranoyak mýsýn? Twitter den devþirme her bulduðunu copy paste yapýyorsun.
Redmi 7 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Sn hectoral ist havalimanýnda þimdiye kadar bir vakaya rastlanmadý ne demek ben anlayamadým.Yani biri havalimanýna kadar gelmiþ uçaða binecek virüslü olup olmadýðýný nerden bileceksiniz.Termal kameranýn saçmalýðýný daha önce yazdým.Bir insan ateþi varken evden çýkýp neden uçmaya kalksýn ki.Ha hasta ve kötüniyetli ise bir ateþ düþürücü alýr onu da yakalayamazsýnýz.Bunlar saçma sapan þeyler ,bu yöntemler önlem sanýldýðý için ben virüsün ülkemize girdiðinden eminim.
Seninde dediðin gibi aktarmalý usuclar var . Direk Çin'e gidis geliþ yok. Benim yalan borcum mu var size? Çok istiyorsan ara THY yi direk Çin'e uçacam de. Sana Çin'e gitmek için aktarma yapabileceðin rotasyonlari sunacaklar. Size kalýrsa Çin'e gidebilecek, Çin'den gelebilecek tum güzergahta ki uçuþlar yasaklansin. Hava trafiði dursun. Böyle birþey olabilir mi? Yapabileceðin þeyler belli. Direk gidiþ gelisleri kaldýrsýn, aktarmali gelenler için ise taramani yapar þüpheli olanlarý karantinaya alýrsýn. Ben hergun havalimanýnda dýþ hatlardayim. Þükür bir sýkýntý yok þuana kadar.
Redmi 7 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri