Bjk goooooooooooollll))))
SM-G955F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bjk goooooooooooollll))))
Fenerliyim ama mal canýn yongasýdýrFenere ve Bjk ye gömüldük bu hafta
)
Bugün bjk maçýndan önce tweetterde 2-2 birer dedim , tuttu. Þimdi de Fenerbahçe 3-1 yener diyorum. Yarýn akþam görüþmek üzere
Diger takimlarin maci tabiki onemli. Ama diger sonuclar ne olursa olsun, galatasary macindan baslayarak her maci kazanmaliyiz. Finans piyasalari bugunu degil yarini gelecegi satin alir. Gelecek icin umit yoksa hersey bos, spekler ne isterse o olur. Hala umit var. bu aksamdan baslayarak vitesi arttirip her maci kazanmaliyiz. Sportif takim icin hersey sampiyonluk olabilir ama sportif bir takimin hissesi icin hersey sampiyonluk demek degildir
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Fenerbahçe milli takýmýna baþarýlar dilerim . Türk futbolundan artýk utanýyorum þu kadroya bak ya sanki yavancý ülkeyle Oynuyor
Yazýklar olsun
Galatasaray: Muslera, Mariano, Donk, Marcao, Saracchi, Seri, Ömer, Feghouli, Belhanda, Onyekuru, Falcao
Yer Ýmleri