Originally Posted by
swanp1
Hani þu 22 yi gördüðünde neden vermedin diyemler varya onlara 1 çift sözüm olacak . Ya siz borsacý degil kumarcýsýnýz yada borsanýn b sinden anlamýyorsunuz dönelim 22.40 oldugunda .....
1907 de tam 10 dak durdu nedenmi çünkü kuruluþ yýlý idi .
Burasý 22.40 çok güçlü bir dirençti burayý bir çýrpýda geçmesi borsanýn kuralýna aykýrý
O hafta öyle naçlar vardý fenerin ankara gücüne katýlmasý milyonda bir ihtimaldi onu becerdiker
Sonra derbiler vardý . Hani en büyük fenerdi ya o ünvanýda yýktýlar GS ezdi geçti .
Sonramý TS macý vardý kupa maçý kim derdiki satýlmýþ E.Y. Ýstifa ettiði yerde antrenör olarak çýkacak . Türkiye Cumhuriyeti tarihinde yok böyle bir þey .
Ts macýnda top çevirdiler ve berabere býraktýlar yenilgi yok . Kadýköyde 1 .0 fenere tur attýrýr. Boþ kaleye atmadýlar nedenmi E.Y hiç bir futbolcu sevmiyorda ondan .
Ali koç E.Y tamamen bitirmek bir daha kadýköyde statýn çevresindede gezmesin diye
Çünkü Ali koç gönderse bu taraftar ( satýlmýþ ) E.Y . Tývýtýrda T.T yaptýlar sosyal medyada olmazsa olmaz ilan ettiler .
Sorarým size bu kadar beklentiye göre 22.40 geçilince .Ankara gucu macý alýnsa 29 . G.S maçý alýnsa 39 .00 .Ts zirat kupa maçýnda Alýnsa þu an 50 tl idi .
BUNUN ÝÇÝN SATMADIM
Þimdide satmay niyetim yok yine lið de 3 lük garanti . Ýyi bir hocayla .
TS (zirrat kupasý ve ligin intikamý yine alýnacak )
33 hafta beklentim yine .30.xxx
Yer Ýmleri