Öyle bayrak mý olur yawYAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öyle bayrak mý olur yawYAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir yönüyle haklýsýnýz, bayraðý bozduðunu ifade etmiþtim ancak
ihlal sayýlabilir diye düþünmüþtüm.
siz düþeni kýrdý olarak da yorumlayabilirsiniz.
Ya da grafiði baz almayabilirsiniz.
Fener2.PNG
Altay-Gökhan,Serdar,KaanAyhan,Novak-Gustavo,MertHakanYandaþ,ÝrfanCan-Trezeguet,EdinVisca,VedatMuric(Satarsak Transfer)
Baþkan kur bu kadroyu açýk ara þampiyon olalým. YTD
Bonservis vereceðin Visca+ÝrfanCan paketi Trezeguet satýn alma opsiyonuyla kiralýk.
Defanstakiler zaten bonservisi elinde...
Bu kadro imkansýz deðil.
Ayrýca pandemi dolayýsýyla gelecek finansal esneklikle rahatlýkla kurulabilir.
Haydi Emre Haydi Baþkan...
Bende boyle bir kadronun maddi acidan uefa kurallarinada uyarak imkansiz olmadigini dusunuyorum. Sahsi fikrim ortasahada mevcut kadrodan ferdi ozantufan vs gibi 1 oyuncudan yararlanarak, onun yerine cok saglam bir stoper almak olurdu. Serdar sadikla beraber ancak yedek olabilirler kanimca
Bu hafta yurtdisi borsalarindan cok negatif haberler gelmezse, hissenin hareketli olacagini dusunuyorum
Asla Ytd
Evet bir de deðil, iki baba stoper bile alýnabilir. Þöyle Uche+Högh duosu gibi yakalayabilsek.
Ama bu takým da nefes aldýrmaz, rakibi çýkartmaz.
Serdar stoper falan deðil ama
Biz gs fb maçlarýnda Serdar oynasýn diye dua ederdik þimdi ona güveniyoruz
Serdar forvetten daha çok sakatlanýyor stoper dediðin kýrmýzý karttan oynamaz Serdar sürekli sakat sanýrsýn forvet tekme yiyen oyuncu oysa sen tekme atan adamsýn ama kendine bakmýyor yada kapasiteyi aþamýyor kaslar kaldýrmýyor
Çok saðlam 2 yabancý stoper gerekli en az 7/8 futbolcu lazým bize Ozan yine düþmeye baþladý deniz kazanýldý gibi iyide oynuyor
Birde hakemler ve federasyon tabi dün gece ki hakem biraz artniyetli olsa idi yine maðlup idik
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Kýrmýzý kart bak-
Profesyonel bir futbolcu nasýl böyle bir hareket yapar.
Her þey kurmaca.
Yer Ýmleri