Sakin sakin guc topluyoruz. Insallah ic ve dis piyasada negatif gelismeler olmadikca saglam duruyoruz die dusunuyorum. Aksi takdirde is yine kumara doner, alan aldigina satan sattigina pisman olur. Hayirlisi
Sakin sakin guc topluyoruz. Insallah ic ve dis piyasada negatif gelismeler olmadikca saglam duruyoruz die dusunuyorum. Aksi takdirde is yine kumara doner, alan aldigina satan sattigina pisman olur. Hayirlisi
Yabancý diðer kaðýtlardan çýkarken, Fener deki son bir haftaki alýþlarýn %40 ya yakýnýný yabancýlar aldý. Bu iyi bir geliþme tabiki, hissenin kýsa ve orta vadede kaybettirmeyeceðini gösterir. Ama neden yabancýlar durduk yere fener almaya baþladý?
VIA_F1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son birkac saatteki islemler yuklu verdiler. Insallah gelecek haftada devam etmez.15 uzeri kapanis cok iyi olurdu.
https://invst.ly/rtbw3
geri çekilme olursa fib 0.5 14.40 seviyelerinden destek alabilir.onun altýnda 12.18 civarýnda trend desteði mevcut
bahse konu trendin 15.54 te büyük direnci mevcut burayý aþarsa hareketler hýzlanýr. onun üstünde fib 0.61 direnci 16.29 mevcut. onun üzerinde 18.98 ve 22.41 mevcut
22..41 üzerine atarsa ayrýca yorumlarým
yatýrým tavsiyesi deðildir.. bana bakarak iþlem yapmayýn batarsýnýz
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.. Yatýrým tavsiyesini profosyenel yatýrým danýþmanlarý dýþýnda kimseden almayýnýz..
Fener kaçtan bölünmüþtü ortaklar. Bölündüðü gün fiyat kaç oldu??? teþekkürler
Fener çýksýn tamam.Tamamda transfer yapamayacak durumda bir takým nasýl bilanço getirir? Sporlarýn hepsinde bilanço önemli deðil herhalde
Yer Ýmleri