Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Bu iþler böyle
6 tl iken birisi vardý hergün 1 tl olacak yazýyodu)))
Biri londrada brokerým masalý anlatýp yanlýþ bilgiler veriyordu, kolpacýnýn en önde gideniydi,
Piyasa deðeri de piyasa deðeri diye tutturan bi kamil vardý, borsadan anlamýyordu, gerçi sözünün eri adammýþ, yanýlýrsam yazmam diyordu, yanýldý daha da yazmadý..,
Bu iþler niye böyle dedim,
herkeste varsa bi hisse gidecekse de götürmüyorlar
Ne zaman ki kýrkutup ürkütüp götürmeyeceklerini inandýrýrlarsa o zaman götürüyorlar..
Ta 6 da iken buralar belliydi. Lakin önce 22 ordan 8 ordan da 30 lar. Bu hareketlerde tahta bulunmak için çelik gibi irade olmasý ya da alýp yatmasý hiç ekranabakmamasý normal bi insan evladýnýn...
Buralara geleceðini öngörsem de ben de yoktu))) korkudan da elim varmadý
Çünkü aylardýr
Global ve Qnb de ki ler muhtemelen yabancý ve de YK ve Merlly robotlarý yardýmý ile, öyle bi piyasa býrsa yaptýlar ki
Bu hisse hariç borsamýzýn %90 hisselerini lunaparka çevirdiler. Dönen dönme dolap, asansör, Heryerde alsat yapýyorlar. Bi gün düþen öbür gün çýkýyor, çýkan sonra düþüyor. Düzenli artan bi tahta yok nerdeyse...
Yani adamlar kimse onlar, parabaronlarý, kafalarýna göre anlýycanýz...
Bu arada konudan baðýmsýz, youtbe da tesadüf gördüm.
Bu futbol yorum analiz iþinin bence bir numaraasý Mehmet Demirkol dur. Güzel bir Fenerbahçe videosu. Ýzleyin bence Fenerbahçeliler.
https://youtu.be/RCR7cWN7K3c
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Al-Sat-Tut tavsiyesi deðildir.
Mesele þu ne kadarlýk bir tazminat söz konusu olabilir.. Þöyle 200 milyon usd olsa þuanký pýyasa deðerinin yarýsý eder..
Takým ýyý, üzerýne býrde sportif baþarý gelirse buralar býle makul gýbý geliyor..
þampiyonnnnnnnnn dan ayrýlamadým býr turlu..
Sarý>ýýýýýýýýýýýýýýýýý..
Laciverttttttttt....
Þampiyonnnnnn.....
Fenerrr.....
Son düzenleme : kwon3; 02-09-2020 saat: 16:08.
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
Bu hareketi beklediðim için bugün zirve fiyattan FENER SATTIM.....Sabah açýlýþta 3.19 dan GS almýþtým.....Neden stratejim FENER den GS a geçmekti......Çünkü bugün GS BJK ve Tspor un yavan olacaðýný tahmin ediyordum....!!!!Tabii ki at baþý tavan FENER den gelecekti.....!!!!!
Elimde 1 lot Fener yok .Ama FENERBAHÇE tüm zamanlarýn zirvesi olan 49 lara gidebilir......Tabii ki yanýna GS,BJK ve TSPOR u da alarak.....!!!!
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.......!!!!!
merhaba, hissenin dolaþýmdaki kaðýtlarý toplu mu yoksa daðýnýk bir tablo mu gösteriyor? bilgi verebilecek arkadaþ var mý? þimdiden teþekkürler
Son düzenleme : kwon3; 02-09-2020 saat: 17:10.
Daha once besýktas stadýný ele gecýren býz Fenerbahcelýler þimdi borsayý ele gecýrýyoruz.
https://www.youtube.com/watch?v=zXlj...PLteJ3Hx_bqF-6
Asýl onemlý hususu yazmayý unuttum
Yer:Ýnönü stadý
Maç:Bjk-Fenerbahçe
Bjk taraftarý neredesin delikanlý fener diye tezahürat yaparken 300 Fenerbahçeli stada giriþ yapar Bjk taraftarý ise vali istifa tezahüratlarý yapar.
Söyledýklerým Bený Baglar Kesýnlýkle Yatýrým Tavsýyesý Degýldýr.
Yer Ýmleri