Originally Posted by
Dentýcý_Laz_Levo
Beklentinin dýmýðýný dýttýlar, þampiyon olsa ne küme düþþe ne, girmiþki babalar koç gibi, inanýn dünya savaþý çýksa fenerbahçe futbolu býraksa, spek amcam iterse 100 tl bile yapar, bakýnýz akbankýn yarýsý etmeyecek finansbank 10 akbank deðerinde....
Öyle deðil orasý.. Nasýlký kent Türkiye nin en deðerli þirketi olabiliyorsa finansbank ta o bakýmdan akbanktan deðerli oluyor.. Halka açýklýkla alakalý durum..
Ama isterse 100 yapar ona katýlýyorum.. Amma elle tutulur beklenti olmazsa kýme satar iþte onu býlmýyorum..
Hýsse giderken herkes bende dahil þu var bu var deriz, önemli olan bunlardan bir netice alabilmesi klubun..
Hiçbir maç oynanmadan kazanýlmaz malum..
Ýyi takim kurdular bakalým netice alabilecekler mý.. Ýnþallah alýrlar býr fenerbahçelý olarak..
Ama fenerim saðolsun varolsun 19 tl den aldýklarýmý satmasam hýc oynamasam þu anki karýmýn ýký katýný verecekti bana, ama yinede þu dönemde toplam portföyümü %40 gýbý buyütme fýrsatý verdý bana..
Bende gerekený yapacaðým FENERÝUM dan..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Yer Ýmleri