Taban oldu olacak.. Kalan malýda burdan okuttu sanýrým.. Normalde 54 zirve gormuþ senedýn buradan sert tavan yapmasý gerekirdi..
Taban oldu olacak.. Kalan malýda burdan okuttu sanýrým.. Normalde 54 zirve gormuþ senedýn buradan sert tavan yapmasý gerekirdi..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Bekleyin yapacakSM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Yarýn dönmesi gerekirdi baktým taban eriyor bende aldým nasip artýk
SM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
28.20 ile 29.04 arasý GAP var bu yüzden alýrsam yarýn alacaktým bugüne nasip oldu
Alýp 2 gun satamamak çok kötü bir durum. Satabilsek güzel kar verecekti. Geri geldi iyice. Yarýna ve cumaya Allah kerim
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Kuyas varken parayý buna bagladim ama bunun gözü toprakta
tabandan zaten aldira aldira çikmisti. normalde cok sert tabani bozmasi lazimdi
sporlar borsamizda olmamasi gereken hisseler. yonetip operasyon cekip surekkli kucak hareketi cekiyor spk da canak tutuyor hepsine
Yer Ýmleri