7 Aðustos tan bugüne en iyi maliyet 29.90 hâlâ satýyorlar
SM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
7 Aðustos tan bugüne en iyi maliyet 29.90 hâlâ satýyorlar
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
30.64 utanmadan 222.293 lot alýþ býrakmýþ
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
brüt takas adamlarýn ekmeðine yað sürdü. tamda arayýp bulamadýklarý þey... 2 tane daha tabana hazýr olun bence...
ytd
BRUT TAKAS OLAN HÝSSEDE BU ÝSÝ NASÝL YAPÝYORLAR EGER BU BALÝNA TABÝR EDÝLEN TRADERLAR YAPÝYORSA. BUGUN ALDÝGÝNÝ SATAMÝCAK OLAN ALTTAN ALÝP TABAN COZUP NASÝL TEKRAR TABAN OLUYOR ACÝKLAYABÝLÝRMÝSÝNÝZ?
MI 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum bunlarda hissede para da bitmez.. Bütün kurumlardan girerler kendý malýný kendisi alýrken sana da aldýrýr sen mal alýndýðýný sanýrsýn oysaký o kendi malýný alýr malýný da sana satar.. Elinde kalan malýda tabana basar..þuan tahtada izlediðimiz gibi..ancak ben bu fiyatlarda fazla rýsk görmüyorum yeterký takým ýyý oyunla maçlarýný alsýn ve fazla tökezlemesýn oyle 15/20 tl lerin gelebileceðini de sanmýyorum geçti o fýyatlar..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
son 3 gune baktigimizda cakal kurumlar almis. tek amaclari var panikletmek. endeks duserken tabana kadar degdirdiler. oynasinlar bakalim psikolojiye....
Yer Ýmleri