Muhtemelen dün olduðu gibi yine taban acmayacak. Nasýl olsa maliyet düþürmek için alan ky çok. Sindire sindire yavaþtan tabana yaslayacak gibi...
Muhtemelen dün olduðu gibi yine taban acmayacak. Nasýl olsa maliyet düþürmek için alan ky çok. Sindire sindire yavaþtan tabana yaslayacak gibi...
Herzaman dedigim gibi tum bu yasananlar spor hisselerinin dogasinda var. Ne ilk ne de son olacaktir. Bu tur hisselere gerekirse uzun vadede bile ihtiyacimiz olmayacak ve bizi uzmeyecek bir meblagla yatirim yapilmasi taraftariyim
Yaklasik 10tlden 1 ay icinde nerdeyse soluksuz 54tlye giden bir hissede bu yasananlar cok dogal. Ancak bana gore hala hissede beklentiler mevcut, ve zamanla kartlar yeniden dagitilacaktir
Ancak ancak... Pandeminin getirdigi tum sikintilarin ve belirsizliklerin uzerine, yasanan digiturk yayin krizi gercekten cok onemli bir konu. Bu sorun pozitif bir sekilde tamamen cozulmedikten sonra, spor hisselerine cok dikkat etmek lazim diye dusunuyorum
Tum KYlara saglik ve bol kazanc dilerim
Bugun farklý olurmu, satýcýlar açýlýþta isteksiz..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
27.24 te duraydin azýcýk nereye gidion..![]()
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Brüt takasa hadi tamam da
Spk, bu operasyonu yapanlara niye ceza vermiyor?
Dün Türkcel de , manipülasyon yapan Yabancý fona iþlem yasaðý gelmiþ.
Yabancýlar borsamýzý 3-4 aydýr çok yoðun þekilde manipüle ediyor tezim vardý, dün doðrulanmýþ oldu.
55 tl nin düzeltmesi 27-28 tl olamaz..
Çok büyük bir operasyonda burda
Kim çýkardý? Kim düþürdü?
Misal , yapý kredi den,
ben 3 gündür takip ediyorum hisseyi, yoðun satýþ var.
Bu hisseyi 55 den bu 27-28 li fiyatlara soluksuz taban taban kimler sürdü mesela?
Brüte tamam lakin, bu iþlemleri yapan büyük yatýrýmcý büyük fonlar cezaalmazsa, bireysel yatýrýmcý arada çok fena eziliyor.. brüt ün bi faydasý olmuyor bireysel yatýrýmcýya... daha da eziliyor.
Ben daha böyle nerdeyse % 100 e yakýn düþüþlü fiyat düzeltmesi yarý yarýya ilk defa gördüm vesselam..
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Al-Sat-Tut tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri