Kendi sahasýnda 3-0 kaybeden fenerden kimseye hayýr gelmez. Özellikle bjk ve gsaray maçlarý kazanýrsa, pazartesi eksi 5 ten fazla düþer diye düþünüyorum
YAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kendi sahasýnda 3-0 kaybeden fenerden kimseye hayýr gelmez. Özellikle bjk ve gsaray maçlarý kazanýrsa, pazartesi eksi 5 ten fazla düþer diye düþünüyorum
YAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarýn bjk yenemezse gsray uçuþa geçer.bjk yenerse bjk ve GS yükselir. Biz her durumda cakiliriz
muhtemelen emre yi getirecek bunlar , onun yolunu yapýyorlar..
ve fakat erol hoca nin bunu görememesi ve maç sonu röportajý çok acayip..
þu dizilimi yapmak için allem i cihan olmaya gerek yok..
altay
nazým serdar sadýk novak
valencia gustavo ozan sosa
yunan
samatta
4/4/1/1
valencia ve samatta nerede.?
gökhan ve canerin sözleþmesinde her maç ilk 11 çýkar mý yazýyor..
mert hakan , caner , thiam , gökhan falan rotasyon oyuncusu olur..
gustavo ve mert hakan ýle baþlayýnca gol yemem diyorsun lakin tandemin o kadar bktan ki..
haný karþý takým çok iyi olur anlarým lakin oynadýðýn takým malatya mk..!
umut bulut , adem , semih kaya falan var takýmda..
tette tüm kafa toplarýný aldý ya senin tandemden..
bu takým ersun yanala verilse þu an 30 puan ve üstündeydi..takým oynamýyor ya , niye iç sahada puan kaybettiniz diyorlar ben de bilmiyorum diyor..
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
güya genç futbolcular oynatýlacak yani reklamý yapýlacak sezon ortasý ,sonu menejerler aracýlýðýyla pazarlanýp borç rakamý düþürülmeye çalýþýlacaktý . bu içi geçmiþ kendilerinden bezmiþ sözde sporcularý kim alýr ?
o yetmiyor italyaya satýlan futbolcu bedat içinde antrönörü ileri geri konuþuyor, hiç memnun deðilmiþ..
oysa ne güzel pazarlamasý yapýlmýþtý ,30 taneye yakýn futbolcu çok büyük bir baþarýyla tansfer edilmiþt...
karabasan çok çabuk geri döndü...
allahtan aziz baþkan yok , eminimki o olsaydý bir zamanlar peþinden koþtuðu arda turaný hem de imza parasýyla , transfer ederdi....
koyu fenerli olan öztürk serngilin internetteki vidolarý taraftarýn þu anki ruh halini izah ediyor...
Keþke aziz baþkan olsaydý. Takim en kotu 2. Oluyordu. Taraftar begenmiyordubaþarýsýz diyordu. Görüyoruz baþarýyý.
Fener defans yapmaz yaptýrýr diyenler simdi de Erol hocanýn kellesini istiyor.
Hisse artar azalýr mühim deðil, ligde bitmiþ bir durum yok henüz, düþse de toparlar merak etmeyin ama vaatler ile icraatlar arasýndaki uçurum her gecen gün artýyor.
SM-A705FN cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
kusura kalmada senin bildiðin kadar benim unuttuðum var..jailson stoper , sol bek dýrar sað bek ýsla orta saha tolga ve tolgay kadrosu ýle mucize bile yarattý ersun..
serdar 'ýn iki sarý karttan atýldýðý maçýn hakemi ali palabýyýk , vara giderken gösteriyor kartý..
fenerin en yumuþak karný tandemi..
wolfsburg yedeði ve ispanya 2. lig topçusu ýle tandem kuran aklýn aklýndan þüphe ederim..
jailson ve zanka stoperi solda dýrar saðda ýsla ýle bir defans hattý kuruyoruz , gel 100 bin maaþ veriyoruz deseler bana , s. gidin derim..
ersun yanal ýle erol bulut kýyaslamasý yapmak audi ýle doðan slx karþýlaþtýrmasý gibi olur kusura kalma kuþçu kardeþ..
üstteki dizilim antep maçý dizilimi..
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Yer Ýmleri