Aslýnda benim maçtan umudum vardý ama sabah yüksekten açýnca hepsini verdim.Hafta sonuna kafam rahat girmek en iyisi.
Aslýnda benim maçtan umudum vardý ama sabah yüksekten açýnca hepsini verdim.Hafta sonuna kafam rahat girmek en iyisi.
Fener açýk futbol oynayan takýmlara asla yenilmez. Benim düþüncem ilk 10-15 dk gol olmaz ise ibre Fener'e döner.
Bankalar Birliði anlaþmasý olmuþ. Bir de bjk maçýný alýrsa süper olur
YAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beklenti fiyatlamasý olmadý ki hissede.
Üstelik gsaray da 4-3 yenildi. Bu da fener için olumlu. Olasý feenr galibiyeti ile 2 tavan görür diye düþünüyorum, ytdYAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vallahi yazmazdým ama bizi gerçekten koyun yerine koyuyorlar galiba...bunlarýn alayý maç satýyor,alayý paranýn peþinde...arkadaþ fener tam aðzýna getiyor hoop göztepeye maðlup gençlere maðlup...gs ha keza hop sonuncuya maðlup rizeye maðlup..ya arkadaþ gençleri tarihte galibiyeti yok oraný 7.5...ben þimdi bassam 1 milyon dolar zaten patron demirören hop 7.5 içerde...35 ten herkes fener þampiyon diye kodese aldýlar ky yi hop birde borsadan vurgun...kaðýt 28...burdan çýktýlar bjk gs ye daldýlar hop bir vurgunda ordan..fener þimdi galip gelse hop fener roket....topaç gibi oynuyorlar valla bizle...siz bunlarýn bakmayýn kavga filen ettiðine it iti ýsýrmaz..heleki 3 istanbul kulubü esir almýþsa ligi istedikleri o...larý yaparlar...aðaoðlusu çebisi cengizi koçu...tüpçüde zaten ganyetocu...yaw geçen psg tüm kuponlarý yatýrdý...adam sahada oynarken aðlaya aðalya çýktý gitti karýsýný kýzýný kaçýrmýþlar...psg maðlup...totham zaragozaya eleniyor..bu idda çýktý futbol bitti...bizimkiler bir çiftli geçiriyor hem borsa hem iddaa...lan takým konyada uçuyor 3 günde ne oluyor...hele bugün gs li topçular sanki rize galibeyeti oynamýþ gibi....bizde burda birbirimizi yiyelim adamlar milyomlarý götürsün...alayýnýn ak...
iþ bu sebepler nedeniyle ordan oraya zýplamayacaksýn , olduðun yerde kalacaksýn..
yenersek eðer (sýfýr umudum var) en az 3 tavaný var..
yenilirsek bi 25 yaparýz gibi , hayýrlýsý artýk ne desek boþ..ytd
berabere biterse yataya devam eder gibi..
þahsi görüþlerim bunlar , beni baðlar..
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
40 bin lot mu ? Atma ZiyaaaaSM-J810F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri