savaþ c zýplatma kelimesini genelmi kullandýn sadece banamý?
savaþ c zýplatma kelimesini genelmi kullandýn sadece banamý?
Üstadým göz açýklýðý ile alakasý yok,göze sokulmayla alakasý var...artýk adamlar aleni yapýyorlar...yoksa biz yaþça eskisiyiz bjk cordobanýn fener maçýnda neler yaptýðýný gs maçýnda hasanýn ayaðýna topu nasýl verdiðini,antep 3 .0 galipken ikinci yarý 4 yiyip celal doðanla beraber tüm takýmýn komple yokolduðunu,ya dahada ileri gideyim fener denizli maçýnda bile azizin bile denizliye oynadýðýna iddialar var...abi adamlarda haklý kulüpler batýk seyirci yok...adam 2 milyon bassa 15 milyon dolar kaldýrabilir tek maçtan...ganyetocu tüpçü bu yüzden býrakmýþ demek baþkanlýðý...yani örnekler çoðabilir...bir komplo teorisi daha daha diyeyim...þimdi fenerin normalde bu düzene göre banko yenmesi gerek...ama þuda olur bjk yener haftaiçi biz koyunlar bjk 9-10-15 olacak oraya uçarýz...haftaya kimle bjk...kasýmpaþa..baþkaný kim ciner...😉Fener gs yener kadýnpaþa yener üstüne bir de alanya takar çelmeyi noldu þimdi 10-15 den alan bjk hissesi alan hoppp geçmiþolsun...yani sözün özeti beyler bu herifler milyonlarý cebine koyuyor biz burda birbimizi kýrmayalým,güzelce yorumlarýmýzý yazalým,içimizi boþaltalým ama gönülleri kýrmaya gerek yok....heleki bunlar için...tekrar ediyorum alayýnýn ak....uzun oldu affedin..vaktinizi çaldým affedin...selametle...
Ya herro ya merro diyorsunuz yani.
Hakkýnýzda hayýrlýsý olsun ; olur da Fener yenilirse ( ki ihtimal dahilinde ) en kötünün 28'ler olmadýðýna pazartesiden itibaren maalesef tanýklýk edersiniz. Olur da yenerseniz de köþe oldunuz o ayrý. ( Þahsi tahminim maç berabere bitecek )
Eskileri acarsan Bako nun yedigi 8 goller dersin. Gsray in 20 dakka uzatma alip 18. Dakkada attigi gol sonrasi maci bitirmelermi dersin. Yalniz bu olaylar maclar ozel tv ye alindigindan beridir daha belirgin oluyor. Bako nun 8 yedigi macta tek maclik tesfik primi idi. Yalniz gsray in 18. Uzatma dakkikasi golunun oldugu zamanlardan beridir ligi hakemler uzerinden yonlendiriyorlar. Evvelden ezilen besiktas ti cunku seyircisi diger ikisine gore az. Tv geliri az olur endisesi. Ama Ali Koc un gelmesi ile gerceklesen degisim su oldu. Cumhura rakip olma durumu olunca. Iki buyuk yaratma dusuncesi ile dislanan Besiktas potaya girdi. Fener siyasi nedenden oturu dislandi. Dedigin gibi de olabilir yalniz besiktas hissesi cok ama cok baskilandi son gecen haftaya kadar. Yillardir spor hissesi trade eden biri olarak ben burada bedelli ihtimali gormeye devam ediyorum. Taraftar isyan cikarmamasi ve Fenerinde atesini almak icin zorunlu olarak bu maci fenere verecekler. Besiktas zaten rahat gsray da yenildi gule oynaya samp gidiyor. Bu mac galip gelirde haftaya tavan acarsa muhtemelen carsamba gunu yataya sardigi yerden cikacagim. Bu yil spor hisseleri klasik hareketlerinden uzak yok izledi. Yazin alakasiz zamanda arttilar. Ocak hareketini goremedik. O yuzden son uc dort maci bekleme dusuncem bu yil icin yok. Bakalim ins kazanirda hepimiz icin guzel olur.
))
Þimdiye kadar farklý düþnüyorduysan þaþýrýrým açýkçasý adamlar boþa futbol sadece futbol deðildir demiyor. Futbol iddadýr being sporttur borsadýr futbol paradýr. Geçen bir arkadaþým beþiktaþa 1000 tl yardým yaptý onun için küçük bir rakam ama yine senin gerizekalý olduðunu biliyordum ama bu kadar geri zekalý olduðunu þimdi öðrendim deyince bozuk attý. Futbol da amaç borsada iddiada bilet forma hediyelik eþya satýþlarýnda milletin cebindekini almak için tiyatro oynamaktýr. Birileri hem para kazanýr hem sosyal siyasal güç. Eskiden takým tutardým þimdi sadece hissemin olduðu takýmlarý tutuyorum. ilk bjk yi sattým sonra cuma günü gs yide sattým hepsini daha önce 32 lerden aldýým fenere geçirdim 29 maliyetle yarýný beklyorum. mantýksal olarak fener almalý ki iddia yarýþ tiyatro devam etsin ama bakýyorum herkes benim gibi düþünüyor bu yüzden yarýn fener yener derken tedirgin olmaya baþladým herkes tiyatonun farkýna vardýysa azda reeel takýlalým derler mi derler)))
Bi yanlislik yapip aldigim lot miktarini yazdim.42 bin lot 1 milyon 300 bin civari bi para yapiyor.Neden inanilmaz geldi ki size anlayamadim.ortalamam 28,80 di.Cuma sabahi butun sportifler arti acinca %1 den gibi bi karla verdim.Bu da komisyonu ciktiktan sonra 12-13 bin gibi bir kar demek
Ama bana gore Fener her halukarda macin favorisi.Satmayip pazartesi satsam belki de %10 kar edecektim.Ama bu riski almaya deðmez dedim ve cuma gunu cok dustugunu dusundugum Odas hissesinden aldim
Odas tan kac lot aldigimi yazip görgūsūzlūk yapmýþ olmayým þimdi
Yer Ýmleri