Son dakkika buz gibi penaltıyı verseydi yürekli hakem çalıp hırsızlık yapmadan belki farklı şeyler konuşuldu. Zaten bunca verilmeyen sarı kartlar ofsayt çizgilere bakılırsa Beşiktaşı şampiyon yapacaklarını haftalar önce is arkadaşlarıma söylemiştim. Nasıl 2 sene önceki Rize Gs maçında emre ayağı kırılıp kırmızı rizeye verilip o maçta penaltı verilmeyip haksız hırsızlık ayar çekme olduysa. Ne tesadüf basaksehir son 6 maçta ayar çekilip kaybetti puanlar gibi.. Bu senede bjk lehine verilmeyen bunca sarı ve kırmızı bariz kartlar yüze vurmalar fenere ofsayt çizgisi komedilere bakılırsa bu seneki ayarlar hırsızlık Beşiktaş kesinlikle şampiyon yapıldı bariz aklı olan görüyor zaten. Ve bu seneki olaylardan sonra artık öyle soğudum ki çok şükür kızıp üzülmüyorum artık o seviyeye gelip artık erken yaşta maçlara bakmayı bırakacağım bu sene son.. eskiden arif düş penaltı hakan at gel olsun du aralar. Bu futbol olmayın da varmi fener gibi çeken yıllardır çakma şike ayarları sonra silahlı pompalı saldırı ne çektin be Fenerbahçe hamdolsun soğudum öğrendim artık. Tiyatroyu filmi senaryoyu son senem izlemekten.. değerli az olan bu yalan dünyada zamanımı boş maçlara yerine ALLaHın rızasını kazanmakta harcayacagım hamdolsun çok şükür bizi doğru yola getirip vesile olan hırsızlar, çalanlar, hak yiyenlerden ve aydinlatanlardan Allah razı olsun onlar olmadan asla böyle görme imkanım olmazdı buda futbol ile alakalı son mesajım zaten. Allah iyi doğru dürüst insanlarla bizi karşılaştırsın ve kötü niyetli insanlardan bizi uzak tutsun inşAllah. Ve Selam
SM-F916B cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri