Malin bi kisimini bu yukselisle beraber ciktim.
Bir kisimini 35 i kirarsa bi ihtimal diye tasiyorum. Lig bitmedende onu cikariz artik.
Bu yil beklentimizin cok cok altinda kaldi. Ismail takimi toparladida kara gectik.
Savas inda bahsettigi uzere Mesut un gitmesi yaradi.
Bilançoya, þerefiye deðerlerini neden koymazlar acaba,bana göre 5 milyar þerefiye deðeri var,,bu süretle özkaynaklar artýya geçmiþ olur.Spk ne güne duruyor acaba?
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Gs den utan la,,yenildiði halde %5 yaptý,sen sürünüyorsun,,sen de baþkan gibi cimrisin.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
aylýk taramada ön sýralarda boy gösterdi.. oldukça da iyi durumda.. BJK günlük ve haftalýklarda biraz daha iyi olmasýna raðmen bir
FENER daha dikkat çekici.. üstelik daha hýzlý hareket potansiyeline sahip. ben günlükleri bekleyemezken aylýklarý kovalamak zor olacak.. 22.40 22.90 aralýðýnda destekleri var.. Ufukcuðum BJK 4.22 FENER 31.50 seneye tekrar bakarýz.. ben fýrsat bulursam fenere tekrar ugrayacaðým..
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
biz aylýlkarý ýncelerken, günlükler dansa kalktý.. 33.30 direncýnýn hemen üzerinde kapamýþ.. 34.72 önemli..
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
malum býlýnen þahýs mal aldým dýye haber gondermýþ..tetmt de alýp yukarýdan malý kýtledýler sonra turgg ye gectýler oradan da kýtledýler malý þimdi sýra fenerde demek bakalým fenerde nereden malý boþaltacaklar..aman dýkkat edýn onlar boþlatmadan sýz boþaltýn malý..
bunlara nasýl ýzýn verýlýr bende anlamadým..sahýpsýzmý bu tahtalar.
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Haydý burak bastýr almaya.![]()
Yer Ýmleri