Tespitinize katýlýyorum.. Hisse bu yüzden yükselmiyor iþte.. çoðunluk zaten böyle düþündüðü için spek bu tahtayý götürmüyor þimdilik. fener haricinde borsada iþlem gören diðer spor takýmlarýndan biri öne çýkýp þampiyonluk potasýna girse tavan tavan gider.. ama iþ fenere gelince zaten þampiyon olacak beklentisi büyük çoðunluðun fikri gibi görünüyor.. ama bu hep böyle gitmeyecek tabi... fener üst üste rakiplerini yendiðinde spek artýk tahtayý tutamayacak ve yön yukarýya dönecek.. bunun için tahminim en yakýn beþiktaþ maçýný aldýðýnda olacaktýr.. ilk kývýlcým orada patlar ve sonra takýmýn þampiyon olacaðý inancý kuvvetlendikçe tahtacý yukarýya doðru götürmeye devam eder...çünkü spor hisselerinin borsaya kote olmasýndan bu yana þampiyon olan takýmýn kaðýdý hep yukarý gitmiþ.. ta ki þampiyonluk kesinleþinceye kadar.. þampiyonluk kesinleþtiðinde sürekli yükselen hisse bir kaç taban yiyerek çözülür.. ancak fenerin özel bir durumu var.. hiç bu kadar uzun süre þampiyon olmadýðýný görmedik.. dolayýsý ile spek bu tahtayý mümkün olduðunca geç hareketlendirip mümkün olduðunda bunun keyfini uzun süre sürecektir..çünkü fener hegemonyasý bu sene ile sýnýrlý kalmayacak ve bundan sonraki bir kaç yýl lige ve avrupaya ambargo koyacak bir kadro yapýsý oluþturuldu diye düþünüyorum..her zaman olduðu gibi sabreden ve bekleyen kazanacaktýr....bunlarýn hepsi benim þahsi görüþüm olup yatýrým tavsiyesi deðildir..

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri