Tavan hayýrlý olsun.
Tavan hayýrlý olsun.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
ne þampiyonluðu üstat ya. þampiyon olanlarýn nefesi kokuyor þu anda. bjk neden gitti yukarý ? ts neden gidiyor ? spor kulüpleri þampiyon olduðu için deðil baþkan, teknik direktör, sermaye artýþý vb. beklenmedik durumlarda prim yaparlar. þampiyonluk sadece pastanýn üzerindeki çilekten ibaret. aman fener þampiyon falan olmasýn bu sene. bak seneye tepeye oynarsa o zaman potansiyel büyük tabi. yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yok ben önümüzdeki 100 yýl boyunca dedim: "cinconu ezecez" diye..![]()
cümbüþe devamyatýrým tavsiyesi deðildir.
Aziz Yýldýrým basýn toplantýsý yaptý,,,en çok sevdiðim sözü,,"mevcut Baþkan ben Fenerbahçenin baþýnda olursam bizi þampiyon yapmazlar" dedi diyor.
O zaman Ali Koç tekrar neden aday oluyor.Býrak Aziz Yýldýrým Baþkan seçilsin.
Gidin morinho ile imzalarý atýn diyor,,seçilemessem morýnho nun yarý parasýný ben ödeyeceðim diyor.
Buna karþýlýk Ali Koç ne diyecek bakalým.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Aziz Yýldýrým,seçilirsem banka borçlarýný kapatacaðým dedi.
Nasýl kapatýr ne þekilde kapatýr,,,yüksek tahsisli bedelli mi yapar,,,bahacaaz.
Morunyoo kim be.. Fatih TEMÝR gelse daha iyi.. Biri birinden KAS öbürü öbüründen INTI..
Ego böcükleri..
Türk futbolcu lazým sadece. Yaþý otuzu geçmiþler deðil ama..
Ýsmail gitsin Oðuz ÇETÝN baþa geçsin.
Yer Ýmleri