yüksek oranda bedelli sermaye artýþý bekliyorum. en son 2018 yýlýnda % 250 yapmýþtý ve fiyatý 7 tl civarýna gelmiþti. yatýrým tavsiyesi deðildir.
yüksek oranda bedelli sermaye artýþý bekliyorum. en son 2018 yýlýnda % 250 yapmýþtý ve fiyatý 7 tl civarýna gelmiþti. yatýrým tavsiyesi deðildir.
Geçen sene çýkýþýný mayýsta baþlatmýþ,,,1 geri 2 ileri yükseliþi ile kasýma kadar 40 lardan 142 lere çýkmýþ,%255 ,,sonra 80 lere kadar gevþemiþ.80 lerden baþlamýþ çýkmaya,,,,gazamýz mübarek olsun![]()
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
eðer baþkan ve yönetim çok hayati bir hata yapmazlarsa 2024-2025 sezonunun flaþ spor hissesi bu olacaktýr diyebiliriz rahatlýkla. yatýrým tavsiyesi deðildir.
Malum 3 Temmuz 2011 operasyonundan önce 50 lirayý görebilen, 2012ye kadar temettü veren bir Fenerbahçe vardý..
Yýllardýr enflasyona dolara borsaya ezilen bir fener var evet borçlar çok fazla kulüp 10 senedir þampiyon olamýyor üstünde kara bulutlar var ancak..
Fenerbahçe'nin marka deðeri, bir ulu çýnar gibi heybeti ile duruþu vs. bunlarý fiyatlamanýn zamaný gelmedi mi?
vuruyorum kýrbacý vuruyorum kýrbacý![]()
Aziz Yýldýrým,,seçilirsem banka borçlarýný kapatacaðým dedi.
Neyle kapatacak,nasýl kapatacak,,mecbur yüksek tahsisli yapmasý lazým.
Fenerbahçe'nin baþkan adayý Aziz Yýldýrým iþbaþýna geldiðinde 100 milyon euro'luk kaynak yaratabileceðini söyledi. Yýldýrým “Ýki sene içinde 3.5 milyar liralýk banka borcunu kapatýrým” dedi.
Fenerbahçe'nin baþkan adayý Aziz Yýldýrým kulübün bankalar olan 3.5 milyar liralýk borcu iki yýl içinde kapatma sözü verdi. Yaklaþan seçimli kongrede mevcut Baþkan Ali Koç'la yarýþacak olan Yýldýrým düzenlediði sohbet toplantýsýnda "Baþkanlýk yapmaya deðil, fedakarlýk yapmaya geliyorum" dedi. Ýþbaþýna geldiðinde 100 milyon euro'luk kaynak yaratabileceðini anlatan Yýldýrým "O parayý hemen toparlarým ama ihtiyaç yok. Ýhtiyaç olursa cebimden bile koyarým. Ýki senede banka borçlarýný kapatacaðým. Bir dönem yöneteceðim sonra býrakacaðým. Fenerbahçe raydan çýktý önce bunu raya sokalým" diye konuþtu.
ÖDEME NASIL OLACAK?
Yýldýrým banka borçlarýný nasýl kapacaðýný ise þu formülle anlattý: "Ataþehir'deki kapalý salonu arazisi 58 dönüm. Bunun 20 dönümüne salon yaptýk. Onun dýþýndaki arazi Ülker'e ait. Oraya Emlak Konut'la beraber konut, ofis, 50 yataklý otel ve kolej yapýlacak ve Fenerbahçe'ye verilecekti. 6 yýldýr bir þey yapýlmadý. Üç yýl içerisinde yapýlmazsa arsa Ülker'e iade edilecekti ama arsa teslim edilmedi. Ben Murat Ülker ile konuþtum, 'ne istiyorsan yaparsýn' dedi. Orasý yapýlýrsa 70 milyon gelir olacak. Ayrýca Kayýþdaðý'nda devletten satýn aldýðým 26 dönüm araziyi yeniden deðerleyeceðiz. O arsaya da 2 milyar lira fiyat biçmiþlerdi. Onunla ve Ülker arazisinden gelen gelirle bankalara borcu kapatacaðýz."
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
vaatler vaatler vaatler
Yer Ýmleri