Bjk hisse bile uçtu. Sene baþýna göre çok primli. Fenerde her þey var . Bakalým hýzlý aksiyon olacak mý. Alanlar satmazsa mecbur kotlar deðerli olur. 168 TL üzeri bekliyorum
Bjk hisse bile uçtu. Sene baþýna göre çok primli. Fenerde her þey var . Bakalým hýzlý aksiyon olacak mý. Alanlar satmazsa mecbur kotlar deðerli olur. 168 TL üzeri bekliyorum
TE de tavaný gösterdiler.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Tavan hayýrlý olsun,,,1.5 milyon alýcý var.Bofa süpürdü.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
"Mevcut yönetime çaðrýda bulunan Aziz Yýldýrým, "Jose Mourinho'dan sonra þimdi futbolcu ismi vereyim, onlarý da alsýnlar. Romelu Lukaku, Paulo Dybala, Alexander Sörloth ve Anderson Talisca'yý istiyor Mourinho. Bunlardan iki tanesini halletsinler, diðerlerine biz gelince bakarýz" dedi..
Sarý-lacivertli taraftarlar baþkanlýk yarýþýnýn kýzýþmasýndan mutluluk duyuyorlar.."
Haberler.
Gelecek sezona Jose Mourinho ile baþlayacak olan Fenerbahçe, yaz transfer dönemini de hareketli geçirmeyi hedefliyor.
ÂLÂ ÂLÂ![]()
ACUN ILICALI'DAN TRANSFER MÜJDESÝ
Acun Ilýcalý, baþkan Ali Koç'a sorduk þampiyonluk sözü veriyor musunuz sorusuna "Öyle bir takým kuracaðým ki, ben bu sözü vermiyorum siz göreceksiniz,diye cevap verdi.
Yer Ýmleri